Antena Căutare

Coronavirus amână Fed Cup: Întâlnirea România – Italia, amânată din cauza Covid-19

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis, David Haggerty, a anunţat că în contextul epidemiei de Covid-19 s-a luat decizia de a se amâna atât turneul final al Fed Cup, programat în perioada 14-19 aprilie la Budapesta, cât şi întâlnirile din play-off-ul Fed Cup, din 17 şi 18 aprilie.

În 17 şi 18 aprilie, echipa de Fed Cup a României urma să întâlnească Italia, la Cluj-Napoca, în play-off-ul Grupei Mondiale.

“Suntem extrem de dezamăgiţi că a trebuit să luăm această decizie, dar nu vom risca sănătatea sportivilor, căpitanilor, stafurilor şi spectatorilor. Ameninţarea Covid-19 este una serioasă şi trebuie să acţionăm responsabil ca federaţie şi ca oameni. Situaţia este dincolo de sport”, a declarat David Haggerty.

Forul internaţional va anunţa “în timp util” noile date pentru turnul final şi pentru confruntările din play-off, a precizat Haggerty.

Citește și: ALERTĂ! Noi cazuri de coronavirus în România!

Sivasspor, clubul lui Paul Papp, interzice deplasările jucătorilor în afara Turciei... Atletico Madrid a eliminat în prelungiri Liverpool în optimile LC, scor 3-2. Echipa engleză a condus cu 2-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x