Antena Căutare

Costel Pantilimon: "Doar o victorie cu Bosnia ne mentine in cursa calificarii"

Portarul lui FC Timisoara si al echipei nationale, Costel Pantilimon, a declarat azi, intr-o conferinta de presa, ca Romania este obligata sa castige meciurile cu Bosnia si Luxemburg pentru a ramane cu sanse de calificare la Campionatul European din 2012.

"Suntem foarte increzatori, dar singura noastra sansa e sa obtinem doua victorii. Suntem constienti ca e o partida foarte importanta si ne gandim doar la victorie. E importanta si revenirea lui Adi Mutu. E un nume important in fotbalul mare si cred ca echipa nationala e bucuroasa sa-l aiba in lot. Cred ca doar o victorie ne va mentine sansele la calificare. Ne asteptam la un meci dificil. Bosnia o echipa de valoare, cu jucatori foarte buni, dar si noi cred ca avem fotbalisti valorosi"


"Atuul nostru este puterea grupului. Toti suntem constienti de sansa care ni se ofera atunci cand venim la echipa nationala si nu vrem sa dezamagim. Avem sansa sa ne afirmam, sa facem o figura frumoasa. Sanse avem sa ne calificam, important e ca fanii nationalei sa fie alaturi de noi. Mergem impreuna pana la capat"


Jurnalul
Messi ramane cel mai bine platit fotbalist. Vezi cat castiga vedeta Barcelonei!... MotoGP: Casey Stoner a deschis sezonul cu o victorie in Qatar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x