Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Covid-19: Gabbiadini (Sampdoria) este infectat. La Leicester City, trei jucători sunt în izolare după ce au prezentat simptome. În NBA s-a înregistrat al doilea caz

Clubul Sampdoria Genova a anunţat, joi, că fotbalistul Manolo Gabbiadini este infectat cu coronavirus. Sampdoria a precizat că fotbalistul are puţină temperatură, dar se simte bine.

Clubul a activat toate procedurile de izolare cerute de lege.

Pe Twitter, Gabbiadini a confirmat că este infectat. “Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au scris, mi-au venit foarte multe mesaje. Trebuie totuşi să vă spun că sunt bine, nu fiţi îngrijoraţi. Respectaţi regulile, staţi acasă şi totul se va rezolva”, a scris fotbalistul.

Citește și: Oficial! Euro 2020 se amână în contextul pandemiei de coronavirus

Pe de altă parte, la Leicester City trei fotbalişti s-au autoizolat, ei prezentând simptome de coronavirus. Tehnicianul Brendan Rodgers nu a precizat despre ce jucători este vorba, dar a menţionat că gruparea engleză a pus în aplicare procedurile pentru astfel de cazuri.

În NBA, după Rudy Gobert de la Utah Jazz, a fost găsit infectat cu coronavirus şi Donovan Mitchell, de la aceeaşi echipă.

Citește și:

Sursa : news.ro

Recomandari