Căutare Live

Covid-19: Gabbiadini (Sampdoria) este infectat. La Leicester City, trei jucători sunt în izolare după ce au prezentat simptome. În NBA s-a înregistrat al doilea caz

Clubul Sampdoria Genova a anunţat, joi, că fotbalistul Manolo Gabbiadini este infectat cu coronavirus. Sampdoria a precizat că fotbalistul are puţină temperatură, dar se simte bine.

Clubul a activat toate procedurile de izolare cerute de lege.

Pe Twitter, Gabbiadini a confirmat că este infectat. “Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au scris, mi-au venit foarte multe mesaje. Trebuie totuşi să vă spun că sunt bine, nu fiţi îngrijoraţi. Respectaţi regulile, staţi acasă şi totul se va rezolva”, a scris fotbalistul.

Citește și: Oficial! Euro 2020 se amână în contextul pandemiei de coronavirus

Pe de altă parte, la Leicester City trei fotbalişti s-au autoizolat, ei prezentând simptome de coronavirus. Tehnicianul Brendan Rodgers nu a precizat despre ce jucători este vorba, dar a menţionat că gruparea engleză a pus în aplicare procedurile pentru astfel de cazuri.

În NBA, după Rudy Gobert de la Utah Jazz, a fost găsit infectat cu coronavirus şi Donovan Mitchell, de la aceeaşi echipă.

Citește și:

Sursa : news.ro

Takvim: Mircea Lucescu vrea sapte milioane de euro pentru un contract de doi ani şi nouă meciuri cu Fenerbahce... Turneul Miami Open, anulat din cauza coronavirusului. Circuitul ATP, suspendat şase săptămâni...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri