Antena Căutare

Craciunescu ameninta: "Nu pot sa-mi impuna arbitrii straini"

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor ramane ferm pe pozitii: a declarat ca nu vrea sa aduca arbitrii straini, pentru ca astfel CCA-ul s-ar injosi.

Ion Craciunescu nu este de acord cu aducerea arbitrilor straini nici macar la meciurile importante din campionat.

Presedintele CCA considera ca arbitrajul romanesc ar avea o imagine foarte proasta afara in cazul in care meciurile din prima liga ar fi arbitrate de cavaleri ai fluierului din strainatate.

"Peste tot romanii sunt perceputi ca milogi. In cazul in care am accepta arbitrii straini, noi am confirma aceasta perceptie: ne-am milogi in alte campionate sa ne dea ei arbitrii lor. Iar cand ai nostri ar vrea sa participe la turnee finale ni s-ar spune ca nu suntem in stare sa ne arbitram propria competitie."

Valceanul sustine ca nimeni nu-i poate impune arbitrii straini in acest campionat: "Functionam dupa un regulament la care tot noi trebuie sa facem propuneri de modificare. Dar daca nu vrem sa facem acest lucru, nimeni nu ne poate forta. Comitetul Executiv al FRF poate doar sa aprobe modificarile nu sa le impuna".

Foto: Intact Images

FOTO! Vezi imagini cu 'Yoggl', mascota Jocurilor Olimpice pentru Tineret... Diabate poate pleca la Dijon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x