Antena Căutare

Craciunescu se ia de Iuliu Muresan: „Chiar a luat-o pe camp in halul asta?”

Ion Craciunescu a reactionat la acuzele presedintelui echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan, cel care a spus despre noul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor ca va dori sa se razbune pe echipa din Gruia.

"Un presedinte de club, care mai e si medic, este obligat sa spuna adevarul. Probabil tine minte un episod mai vechi. Domnul Muresan ne-a facut mafioti pe toti cei din arbitraj, pentru acest lucru eu nu am vrut sa il declar persona non-grata, ci l-am chemat in judecata, asa era legea atunci. Prin 2003 s-a intamplat.

Cum sa ma razbun? Care ar fi logica sa am ceva cu o echipa cand eu vreau curat imaginea arbitrajului romanesc? Chiar a luat-o pe camp in halul asta domnul Muresan? Eu le raspund conducatorilor pe masura vorbelor pe care le spun.

Noi nu avem credibilitate, asta ne diferentiaza de alte tari .Poate in alte parti se greseste mai mult decat la noi, dar aici exista prea multa suspiciune. Suntem intr-o perioada de criza adanca in arbitraj", a spus Ion Craciunescu la o televiziune centrala.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Iuliu Muresan: „In 2003, Craciunescu a pus 30 de arbitrii de la AJF Bucuresti sa-l dea in judecata pe Paskany”... Dumitru Dragomir socheaza: "Furi sub 10.000 de euro-esti arestat, 3 milioane-esti businessman"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x