Antena Căutare

Cristi Borcea a pus tunurile pe Facebook. Imagini senzuale cu Alina Vidican au impanzit reteaua de socializare

Cristi Borcea si-a gasit un dusman mai mare decat Steaua - Facebook. Actionarul de la Dinamo e foc si para dupa ce a descoperit ca el si sotia lui au conturi false pe reteaua de socializare. Pe cel al doamnei Borcea au fost deja postate fotografii mai mult decat senzuale. Trucate, spune insa Borcea, care a depus plangere la politie.

Cristi Borcea nu e un fan al internetului. Nu-si bate capul sa navigheze online, nici sa-si faca profiluri pe retelele de socializare. Asa ca a aflat de la prieteni ca i-a fost furata, virtual, identitatea.

"Este o persoana care, in numele domnului Cristian Borcea, isi aroga acest nume si se foloseste de poze, atat in numele lui Cristian Borcea, cat si in numele Alinei Borcea. Apar poze si cu copilul lor mic, sunt multe.multe lucruri”, explica Cristian Sarb, avocat.

Desi, la o prima vedere, conturile false ale celor doi au parut doar o gluma pentru actionar, cand s-a uitat mai atent si a vazut discutiile dintre presupusul Cristi Borcea si ceilalti utilizatori creduli, gluma s-a ingrosat brusc.

“Spatiul virtual nu mai este un teren de joaca si el poate deveni foarte serios, avem legi care prevad aceste infractiuni”, mai spune avocatul.

Astfel de conturi false exist, pe retelele de socializare si cu atat mai mult pe numele personelor publice.

Claudiu Niculescu a spus adio carierei de fotbalist la 36 de ani... Gigi Becali a facut spectacol dupa Steaua - Rapid, 1-0. S-a urcat iar pe masina si si-a turnat sampanie in cap!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x