Antena Căutare

Cristi Borcea: "Am fost cacaciosi"

Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a intervenit telefonic de la Miami si a acuzat in termeni duri galeria, jucatorii si antrenorul dupa derby-ul cu Rapid, terminat la egalitate, 0-0.

"Am fost cacaciosi. A pornit totul de la suporterii plecati. La Vaslui am avut foarte multe ocazii de gol. Lui Liviu Ciobotariu i-a fost frica sa atace. Nu mai am ce sa spun, sant suparat atit pe echipa, dar si pe atitudinea suporterilor. Echipa asta e totusi pe primul loc.

Am pierdut foarte multe campionate din cauza acestor suporteri. Ei au premeditat actiunea asta. Unde in lume mai e foc si comportamentul asta? In alte tari se stie ca daca faci asa ceva, ajungi la puscarie!

De unde am vazut ca nu au avut curaj? Pai la intrarea lui Herea trebuia sa il termine pe loc, pe teren, sa sara toti! Sa fie uniti!", a spus Cristi Borcea in direct la o televiziune.

sursa: gsp

foto: Intact Interactive

Razvan Lucescu: "Plecam multumiti de aici, chiar daca nu a fost spectacol"... Levante - Real Madrid 1-0 / Primul pas gresit pentru galactici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x