Antena Căutare

Cristi Borcea: "Cu Sportul, ne-au batut arbitrii"

De pe patul de spital, actionarul dinamovist a lansat un atac virulent la adresa brigazii conduse de Cristi Balaj, dar si asistentului Sovre, care a acordat etapa trecuta un penalty pentru Pandurii, contra deja fostului lider.

Cristi Borcea s-a operat recent de inima, iar medicii i-au interzis sa mai vina pe stadion pana la finalul turului. Totusi, actionarul a urmarit din spital aseara esecul cu Sportul Studentesc de pe teren propriu al dinamovistilor.

La o zi dupa meci, spartanul sef s-a aratat increzator in sansele cainilor de a castiga titlul, punand rezultatele mai putin faste pe seama arbitrajelor ostile.

„Echipa a renascut intotdeauna in partidele cu intensitate maxima. In astfel de momente trebuie sa vezi unde ai gresit si sa reactionezi imediat, iar cel mai bun prilej este, repet, deplasarea la Galati. Am mare incredere ca vom castiga la Galati, iar echipa va avea o determinare specifica mentalitatii lui Dinamo. Multi adversari ne vor cazuti, dar nu vom renunta asa usor la lupta! Incepand cu meciul de la Galati le vom crea din nou insomnii adversarilor. Sa nu uitam de erorile de arbitraj pentru ca am observat ca se trece foarte repede la alte subiecte cand este vorba de greseli decisive impotriva noastra!

Dinamo a fost egalata la Tg. Jiu de asistentul Sovre, dar nimeni nu spune nimic! Cu Sportul, la 1-1, am avut un penalty neacordat de Balaj, uitati-va la reluari! Vreau sa le multumesc suporterilor ca au fost alaturi de echipa. Sunt convins ca Dinamo va reveni in fruntea clasamentului cu fanii alaturi de echipa si cu arbitraje corecte" a spus presedintele executiv pe site-ul oficial al clubului.

Romania Under 19, campioana in Italia... Barcelona se impune la Sevilla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x