Cristi Chivu e dorit de Liverpool

Liverpool este in cautarea unui fundas, iar tinta cormoranilor este chiar Cristi Chivu, potrivit presei britanice.

Faptul ca se afla in ultimul an de contract cu Inter l-a transformat pe Chivu in unul dinte cei mai vanati jucatori pentru perioada de transferuri, in ciuda evolutiilor mai putin reusite din campionat.

Printre cluburile care si l-ar dori pe fostul capitan al nationalei se afla mai nou si Liverpool. Gruparea engleza este pregatita sa ii ofere lui Chivu un contract pe patru ani.

Totusi, Liverpool va avea concurenta serioasa pentru a obtine semnatura lui Chivu. Manchester City este la randul ei pe urmele fundasului roman. La actualul lider din Premier League, Chivu este dorit chiar de Roberto Mancini, antrenor cu care s-a inteles foarte bine in perioada in care a lucrat la Inter.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images \ EPA

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri