Antena Căutare

Dorinel Munteanu ar putea parasi Otelul: Are oferta din Germania

Antrenorul galatenilor e ofertat de Duisburg, locul 15 in liga secunda germana.

Galatenii si-au primit, in sfarsit, banii pentru castigarea campionatului, iar Dorinel Munteanu anunta ca Otelul va redeveni formatia incantatoare din sezonul trecut. Dar dupa ce au castigat 1-0 in fata lui Gaz Metan, o noua problema a aparut in angrenajul echipei! Conform presei din Germania, oficialii lui MSV Duisburg cauta antrenor si i-au facut o oferta "Neamtului", care ar fi raspuns afirmativ.

"Am o intelegere cu presedintele clubului ca pot pleca oriunde daca am vreo propunere tentanta. Nu va fi un obstacol in calea mea", le-a transmis Munteanu oficialilor germani. In locul lui Dorinel ar putea veni Ioan Andone, liber de contract in acest moment si bun prieten cu directorul general al moldovenilor, Marius Stan.

Duisburg este pe locul 15 in a doua liga germana, avand doar 9 puncte dupa 13 etape disputate. In lotul nemtilor se afla Emil Jula, fost atacant al clubului de la malul Dunarii.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Cristi Chivu e dorit de Liverpool... Incidentele de la Ploiesti, in presa internationala: "O violenta spontana a adus haosul la un meci din Romania"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x