Antena Căutare

Cristi Minculescu a renuntat la muzica, ramane cu cealalta mare iubire, Universitatea Craiova

Cristi Minculescu este binecunoscut ca unul dintre cei mai infocati fani ai echipei Universitatea Craiova, fostul solist Iris declarandu-si in multe randuri dragostea neconditionata pentru “Campioana unei mari iubiri”.

In ultima perioada, de cand “Stiinta” s-a confruntat cu mari probleme, fiind si dezafiliata de FRF, Cristi Minculescu a vorbit cu amaraciune, dar si cu placere despre primul moment cand a descoperit pasiunea pentru fotbal in Cetatea Banilor.

"Pentru mine, Universitatea Craiova este cel mai emotionant, frumos si dureros aspect din fotbalul romanesc, la nivel de club. Aveam 5 ani atunci cand baietii au promovat si eram cu unchiul meu. L-am intrebat ce-i cu toata nebunia asta si mi-a zis ca ii e greu sa-mi explice la acea varsta. Am inteles la acea tristete fara margini din iunie 1973, atunci cand am pierdut titlul la golaveraj in fata lui Dinamo", a povestit Minculescu, la GSP TV, in urma cu aproape doi ani.

O dovada in plus a atasamentului cantaretului rock fata de culorile alb-albastre, este si faptul ca la prima aparitie publica dupa complicata interventie chirugicala de transplant de ficat, pe care a suferit-o in martie 2009, a urcat pe scena in fata craiovenilor si a tinut sa multumeasca echipei de fotbal, care l-a "tinut in viata" si al carui fular cu insemnele clubului, pe care l-a primit de la o jurnalista, l-a purtat la gat.

"Salut orasul copilariei mele, salut Craiova, cel mai frumos oras din lume! Multumim unei echipe de fotbal care, personal, m-a tinut in viata. Este vorba de cea mai frumoasa echipa de fotbal din lume, Universitatea Craiova. Vreau sa le multumesc fotbalistilor care m-au tinut in viata din martie pana acum, si nu numai", le-a spus Cristi Minculescu celor peste 15.000 craioveni stransi in piata.

Apoi, artistul a cantat alaturi de cei 15.000 de craioveni stransi in Piata Mihai Viteazul, cu ocazia decernarii unor premii ale industriei muzicale din Romania, imnul echipei Universitatea Craiova.

Cosmar pentru ros-albastri. FC Vaslui - Steaua 3-1!... Reghecampf, suparat dupa infrangerea cu FC Vaslui: "Ne-am batut singuri!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x