Antena Căutare

Cristian Bud, din ianuarie 2010 la CFR Cluj

Atacantul echipei Gaz Metan Medias, Cristian Bud, a fost transferat, incepand cu luna ianuarie a anului 2010, de formatia CFR Cluj, conform site-ul oficial al gruparii ardelene.

"Realizarea transferului va intari compartimentul ofensiv al echipei noastre incepand cu returul acestui campionat. Ii uram bun venit in familia CFR Cluj si ii dorim mult succes in a-si aduce contributia la indeplinirea obiectivelor clubului si, bineinteles, la castigarea campionatului"
, a afirmat Iuliu Muresan, presedintele clujenilor.

Conform unor surse apropiate gruparii CFR Cluj, transferul lui Bud a fost parafat in schimbul a aproximativ 800.000 de euro, suma din care ardelenii au achitat deja 400.000 de euro.

"Ma bucur foarte mult ca am semnat cu CFR Cluj. Am avut mai multe oferte, de la Dinamo, Steaua, Craiova si Vaslui, insa am ales CFR Cluj pentru ca este cea mai buna echipa din tara. Eu tin de mai mult timp cu CFR, mi-a placut mie cum joaca. Pe cand jucam la Liberty Salonta, chiar am fugit din catonament pentru a vedea meciul lor cu AS Roma din grupele Ligii Campionilor, mi-am luat si amenda de la club. Imi doresc ca la vara sa castigam campionatul si Cupa Romaniei", a declarat Bud (newsin.ro).

Cristian Bud, in varsta de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe cinci ani cu CFR Cluj.

Bud a mai jucat dealungul carierei la echipele FC Baia Mare, Liberty Salonta si Gaz Metan Medias.
Victor Hanescu, in coborare in clasamentul ATP... AC Milan - AS Roma 2-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x