Antena Căutare

Cristiano Ronaldo debutează la Juventus contra celor de la Real Madrid! Se știe data duelului șoc dintre CR7 și echipa la care a scris istorie

Cristiano Ronaldo a încheiat, ieri, o epocă de excepție pe ”Santiago Bernabeu”. Marți, 10 iulie, ”Balonul de Aur” din ultimele sezoane s-a transferat de la Madrid la Torino și a lăsat în spate 9 ani care vor rămâne în istorie.

Cristiano Ronaldo a încheiat, ieri, o epocă de excepție pe ”Santiago Bernabeu”. Marți, 10 iulie, ”Balonul de Aur” din ultimele sezoane s-a transferat de la Madrid la Torino și a lăsat în spate 9 ani care vor rămâne în istorie.

Cu transferul lui Ronaldo de la Real la Juve oficializat, toți fanii ”Bătrânei Doamne” și nu numai așteaptă cu sufletul la gură să-l vadă pe lusitan purtând și evoluând în tricoul campioanei Italiei din ultimele 7 sezoane. În mai puțin de o lună, Cristiano Ronaldo are șansa de a debuta pentru Juventus. Și ce debut ar fi acesta.

Juventus va participa, luna viitoare, la International Champions Cup în Washington, acolo unde va întâlni Bayern Munchen, Benfica Lisabona, starurile din MLS și, surpriză, Real Madrid! Întâlnirea Juventus - Real sau Ronaldo vs. echipa la care a scris istorie, e programată pe 4 august!

Aventura lui Ronaldo la Real Madrid a început în 2009, atunci când a venit de la Manchester United pentru 94 de milioane de euro. În 9 ani, portughezul a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în istoria lui Real Madrid. Ronaldo a înscris 450 de goluri, a cucerit două titluri, nu mai puțin de 4 Ligi ale Campionilor în 5 ani, două Cupe ale Regelui și două Supercupe, precum și 4 Baloane de Aur în 9 sezoane.

Acum, pe 4 august, Ronaldo își va începe aventura la Juventus Torino! Tocmai contra celor de la Real Madrid!

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Croația - Anglia, luptă echilibrată pentru finala cu Franța... FOTO: Emmanuel Macron se pregătește de posibilul duel cu Kolinda Kitarovic din finala Cupei Mondiale! Cum s-a manifestat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x