Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cristiano Ronaldo, filmat în izolare. Ce face sportivul departe de ochii lumii

Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv cu Covid-19 chiar înainte de meciul dintre Portugalia și Suedia, iar imediat după aceea fotbalistul a părăsit cantonamentul și stă în izolare în Italia, în Torino, orașul echipei sale de club.

Cristiano Ronaldo, în izolare

Profimedia Images

Recent, jucătorul lui Juventus a publicat pe contul de Instagram o filmare din izolare. Acesta a fost surprins în timp ce asculta muzică și făcea sport, semn că se simte bine și că nu se abate de antrenamentele care l-au ajutat atât de mult în cariera de fotbalist.Ce i-au urat fanii lui Cristiano Ronaldo

"Succesul în viață nu înseamnă doar reușite, el este dat de obstacolele pe care reușești să le depășești", a fost mesajul scris în descrierea materialului video, cuvinte care au fost imediat apreciate de toți cei care îl urmăresc pe Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare.

Toți au spus despre Cristiano Ronaldo că este un învingător și i-au urat sănătate și recuperare ușoară.

Potrivit selecționerului Naționalei de fotbal a Portugaliei, Fernando Santos, starea de sănătate a jucătorului este una bună, el fiind asimptomatic, dar că nu au reușit până în acest moment să își dea seama cum s-a infectat deși au fost respectate mereu toate măsurile de siguranță.

Recomandari