Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Croația - Anglia, luptă echilibrată pentru finala cu Franța

Croația - Anglia, semifinale Campionatul Mondial! Cupa Mondială își va afla azi, de la ora 21:00, a doua finalistă. Croația și Anglia se întâlnesc, pe stadionul Lujniki din Moscova, într-o semifinală foarte echilibrată.

Croația - Anglia, semifinale Campionatul Mondial! După semifinala spectacol dintre Franța și Belgia, decisă de un gol al fundașului Samuel Umtiti, Cupa Mondială își va afla azi, de la ora 21:00, a doua finalistă. Croația și Anglia se întâlnesc, pe stadionul Lujniki din Moscova, într-o semifinală foarte echilibrată.

Croația - Anglia, semifinale Campionatul Mondial! Croații și englezii sunt două națiuni care, din cele 4 meciuri jucate în fazele eliminatorii la acest turneu final, în 3 au avut nevoie de penalty-uri pentru a se califica mai departe. Croația a trecut la loterie de Danemarca și Rusia, iar Anglia de Columbia. Singurul meci decis ”în 90” a fost cel din ”sferturi” jucat de Anglia cu Suedia, victorie cu 2-0.

Croația - Anglia, semifinale Campionatul Mondial! Astăzi, cele două naționale se întâlnesc pentru a 7-a oară într-un meci direct. Anglia are 3 victorii, 2 meciuri au revenit croaților și s-a înregistrat o remiză:

  • 9 septembrie 2009, preliminarii Cupa Mondială 2010: Anglia 5-1 Croatia
  • 10 septembrie 2008, preliminarii Cupa Mondială 2010: Croatia 1-4 Anglia
  • 21 noiembrie 2007, preliminarii Euro 2008: Anglia 2-3 Croatia
  • 11 octombrie 2006, preliminarii Euro 2008: Croatia 2-0 Anglia
  • 20 august 2003, amical: Anglia 3-1 Croatia
  • 24 aprilie 1996, amical: Anglia 0-0 Croatia

Croația - Anglia, semifinale Campionatul Mondial! Southgate și Dalic au probleme importante de lot înainte de acest meci. De la croați va lipsi Sime Vrsaljko, cel care va fi înlocuit cu Vedran Corluka, fost jucător în Anglia, la Tottenham. Dincolo, Henderson e incert, iar în locul său poate apărea Eric Dier. După meciul cu Suedia, Kyle Walker, Dele Alli și Ashely Young au acuzat dureri, dar sunt anunțați titulari pentru meciul de azi.

Croația - Anglia, semifinale Campionatul Mondial! La casele de pariuri, Anglia e favorită cu o cotă de 2,30-2,40. Croația are cote în creștere de la 3,55 la 3,70. Bookmakerii au încredere mare în englezi prin prisma oboselii la care au fost suspuși croații în cele două meciuri din optimi și sferturi.

Statistica ne spune că în cele 6 meciuri directe dintre Anglia și Croația s-au marcat 22 de goluri, o medie de 3,66/ meci. Un 3+ goluri în meciul de azi înseamnă o cotă de 2,60. E riscant însă un astfel de pariu, fapt pentru care ne vom opri la un pont ceva mai accesibil

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Croația - Anglia:

Croația XI: Subasic; Corluka, Lovren, Vida, Strinic; Rakitic, Brozovic; Rebic, Modric, Perisic; Mandzukic

Anglia XI: Pickford; Walker, Stones, Maguire; Trippier, Alli, Dier, Lingard, Young; Kane, Sterling

Prima finalistă a Cupei Mondiale este Franța. Ieri, la Sankt Petersburg, ”Cocoșii” au revenit într-o finală de Cupă Mondială după o pauză de 12 ani. Elevii lui Didier Deschamps au învins Belgia, scor 1-0, într-o semifinală superbă jucată la Sankt Petersburg.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Franța - Belgia 1-0. Samuel Umtiti trimite ”Cocoșii” într-o nouă finală de Cup... Cristiano Ronaldo debutează la Juventus contra celor de la Real Madrid! Se știe data duelului șoc dintre CR7 și echipa l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x