Antena Căutare

CSKA 1948 Sofia – FCSB din preliminariile Conference League live, pe Antena 1 & AntenaPLAY. Meciul e ACUM

FCSB întâlnește CSKA 1948 Sofia în deplasare, în preliminariile Conference League. Meciul se vede în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY.

echipa fcsb se imbratiseaza dupa un meci in echipament rosu-albastru, pe gazon
Meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, va putea fi urmărit miercuri, pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY | Profimedia

Iată, pe scurt, câteva din momentele importante ale meciului.

LIVE text CSKA 1948 Sofia – FCSB

Min. 90+9: FINAL DE MECI! FCSB a câştigat la limită în deplasarea de la CSKA 1948 Sofia.

Min. 81: Ocazie FCSB! Şutul puternic al Edjouma a fost blocat de Petrov.

Min 77: Meciul s-a reluat după 5 minute!

Min. 72: Probleme cu nocturna la Sofia! Meciul a fost întrerupt în minutul 72.

Min. 55: Ocazie FCSB! Florinel Coman a luat o acţiune pe cont propriu, dar şutul său a trecut puţin pe lângă poarta lui Naumov.

Min. 45+2: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! Florinel Coman a marcat singurul gol al primei reprize.

Min. 42: Florinel Coman a fost aproape de o accidentare în finalul primei reprize. „Mbappe de România” a rămas întins pe gazon şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 28: Goool FCSB! Florinel Coman a marcat din nou! Coman a trimis în poartă mingea respinsă de Naumov. Faza a fost iniţiată de Darius Olaru, care l-a „forţat” pe portarul bulgarilor să respingă până la Coman mingea, care nu a iertat cu poarta goală.

Despre meciul CSKA 1948 - FCSB

Aventura europeană a celor de la FCSB începe pe terenul bulgarilor. Echipa lui Gigi Becali este văzută drept favorită la calificare și însuși Atanas Ribarski, tehnicianul CSKA 1948, i-a lăudat pe jucătorii pregătiți de Elias Charalambous.

"Suntem conștienți de echipa pe care o întâlnim și de jucătorii pe care îi are la dispoziție. Este foarte bine că am avut meciuri amicale cu echipe care au exact același stil și care sunt de nivelul FCSB", a spus Ribarski, potrivit Fanatik. Acesta a specificat că jucătorii lui vor încerca, totuși, să joace cât mai bine pe teren propriu.

De cealaltă parte, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, se teme de bulgarul Ivaylo Chochev: "Principalul pericol rămâne Chochev, care are nişte cifre extraordinare şi a jucat la Palermo mulţi ani. Are doar 30 de ani. Pentru mine e ciudat cum un jucător de calibru lui a ajuns să joace la o echipa ca asta", a spus el, potrivit Orange Sport.

Returul este programat joi, 3 august, de la ora 20:00, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București. FCSB va juca fără spectatori meciul de pe teren propriu din cauza comportamentului rasist al spectatorilor de la meciul cu West Ham din grupele Conference League, duel disputat pe 3 noiembrie 2022.

Noutățile lunii iulie. Trăiește LIVE-ul în AntenaPLAY cu cele mai tari competiții sportive

David Popovici e pregătit să scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot, ce se vor desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia, la Fukuoka. Românul este vedeta incontestabilă a competiţiei. Toate cursele la care va lua parte David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka vor fi live exclusiv în AntenaPLAY.

Nu doar David va face spectacol în AntenaPLAY, în luna iulie. Sportul va fi reprezentat în platforma AntenaPLAY şi de o gală de fight de mare interes. Hexagone MMA 10 (29 iulie) nu trebuie ratată.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Constantin Popovici și Cătălin Preda, locurile 1 și 2 după primele două sărituri în proba de sărituri în apă de la mare ... CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1. Florinel Coman, decisiv din nou. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x