Antena Căutare

CSM Poli Iași - Viitorul LIVE VIDEO ONLINE

CSM Poli Iași - Viitorul LIVE VIDEO. Etapa a 4-a din Play-off-ul Ligii 1 debutează în Vinerea Mare cu un meci din a doua parte a clasamentului. Locul 4, Viitorul Constanța, echipă care emite pretenții la cupele europene, se deplasează la Iași, pentru un meci cu CSM Poli, un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Poli Iași - Viitorul va fi live video online, vineri, 6 aprilie, la ora 18:00.

CSM Poli Iași - Viitorul LIVE VIDEO. Cele două combatante care se vor întâlni pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași vin după meciuri foarte bune. Dacă Viitorul s-a impus clar cu Astra, chiar la Giurgiu, CSM Poli Iași a chinuit-o serios pe FCSB, pe Arena Națională, într-un meci decis doar de geniul lui Budescu.

CSM Poli Iași - Viitorul LIVE VIDEO. Meciul din Copou reprezintă reeditarea ”finalei” pentru play-off din urmă cu câteva săptămâni. Pe 24 februarie, echipa lui Hagi se impunea în Moldova cu 1-0, grație golului ”plecatului în Coreea de Sud” Chițu, și se califica în top 6. Dincolo, Iașul intra și ea în play-off, ajutată fiind de Astra-Dinamo 2-0.

CSM Poli Iași - Viitorul LIVE VIDEO. Poli Iași are o istorie destul de nefavorabilă în meciurile cu Viitorul jucate acasă. Din șase întâlniri, echipa lui Flavius Stoica a reportat o singură victorie, tocmai în 2011. De atunci au urmat trei remize și două victorii ale echipei lui Gică Hagi.

CSM Poli Iași - Viitorul LIVE VIDEO. Cotele pentru acest meci sunt destul de echilibrate. Dacă gazdele primesc de la 2,60 la 2,70, oaspeții au cote cuprinse între 2,65 și 2,80.

CSM Poli Iași - Viitorul LIVE VIDEO: Un pont recomandat la acest meci ar putea fi ”x2”, cu o cotă de 1,48-1,50

FINAL: CSM Poli Iași - Viitorul 0-2. Au marcat Voduț (59) și Ianis Hagi (85)

Ultima oră! Anunțul zilei în Liga 1: Dan Petrescu a semnat pe încă două sezoane cu CFR Cluj... VIDEO: Juventus - Real Madrid 0-3, un nou fleac pentru Cristiano Ronaldo! ”Balonul de Aur” a marcat un gol care va rămân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x