Căutare Live

Culisele scandalului dintre Rat si Piturca: jucatorul dorea banderola de capitan

Fundasul stanga al lui Sahtior nu a fost convocat de selectioner pentru meciul cu Uruguay pentru ca a cerut insistent sa fie capitanul echipei nationale.

Razvan Rat a fost uimit in momentul in care nu a primit telegrama de convocare pentru meciul cu Uruguay si l-a sunat imediat pe Victor Piturca pentru a cere explicatii.

Selectionerul a luat atitudine imediat in conferinta de presa de duminica, sustinand ca cine se plange nu va mai fi convocat nici pe viitor.

De fapt, se pare ca tensiunile dintre fundas si Piturca au inceput in momentul in care primul a cerut sa fie capitanul echipei nationale. Piturca a amanat raspunsul, iar Rat a plusat: "daca nu sunt capitan, atunci nu o sa mai vin". In replica, selectionerul nu l-a convocat pentru partida cu Uruguay.

Foto: Hepta

Rapid da de baut: face 89 de ani!... FOTO! U Mobitelco Cluj - BCM U Pitesti 72-75 / Victorie nescontata pentru argeseni...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri