Antena Căutare

Cum a ajuns Gatejan de la "nu scapa de suspendare" la a-i achita pe Stanca si Martinovici?

Florin Gatejan, vicepresedintele Comisiei de Disciplina, anunta in Gazeta Sporturilor de astazi ca Novak Martinovici si Razvan Stanca nu vor scapa de suspendare, dar la anuntarea deciziei, cei doi au fost achitati.

Fotbalistii Stelei fusesera eliminati in timpul partidei Petrolul - Steaua, intrerupta la scorul de 0-2, dupa ce l-au luat la picioare pe un suporter, care-l lovise cu pumnul pe Galamaz.

Gatejan anunta in Gazeta ca jucatorii nu vor scapa de suspendare: "Sarbul' a avut sange in instalatie, daca nu intervenea, ii batea golanul ala pe toti pe teren, mar ii facea! A fost vorba de autoaparare, dar orice jucator care primeste cartonas rosu, indiferent ca il merita sau nu, trebuie suspendat, asta e clar!".

La anuntarea verdictului, vicepresedintele Comisiei a surprins: "Martinovici Novak si Stanca Razvan sunt iertati de orice suspendare. DECIZIA A FOST LUATA CU UNANIMITATE DE VOTURI".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Dumitru Dragomir, acuzat ca i-a cerut mita lui Marian Iancu... Gigi Becali: "Decizie normala in cazul Martinovici - Stanca"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x