Cum arată fiica lui Ivan Patzaichin. Gestul făcut de Ivona Beatrice după ce tatăl său s-a stins

Ivan Patzaichin s-a stins din viața, provocând durere în sufletul multor oameni. Familia fostului sportiv a făcut anunțul pe Facebook, acolo unde Ivona Beatrice, singura fiică a lui Patzaichin și-a schimbat fotografia de profil cu una neagră.

Ivan Patzaichin s-a stins din viața, provocând durere în sufletul multor oameni

Hepta.ro

În 1976, Ivan Patzaichin s-a cununat cu Georgiana. Un an mai târziu, familia lor se mărea. Ivona Beatrice, fructul iubirii lor, venea pe lume. A fost un moment special pentru ambii soți, iar Ivan a divinizat-o pe fiica sa.

„Cel mai important moment din viața mea este nașterea fiicei mele, Ivona. Evident, sunt și momentele din carieră: cele cinci olimpiade, medaliile, victoriile obținute în numele țării mele”, spunea Ivan Patzaichin acum câțiva ani despre fiica lui, cea cu care are o relație deosebită.

Acum, Ivona Beatrice Patzaichin are 44 de ani și lucrează la Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor. Conform Gândul, ea este președintele unei comisii de evaluare a unităților spitalicești.

Citește și: Petrecere surpriză pentru Ivan Patzaichin. Cum au reușit să-l surprindă prietenii pe marele sportiv olimpic

După moartea tatălui său, Ivona și-a schimbat fotografiile de profil și de copertă cu unele negre, în semn de respect pentru părintele ei trecut în neființă.

Ivan Patzaichin, „Campionul cu pagaia ruptă”

Canoistul Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că ”Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.

Conform COSR, canoistul Ivan Potzaichin, prezent la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice, a cucerit nu mai puţin de şapte medalii olimpice, patru de aur şi trei de argint şi a participat la 11 ediţii ale campionatelor mondiale, cucerind 22 de medalii dintre care opt de aur. În probele de canoe dublu i-a avut coechipieri pe Serghei Covaliov, Petre Capusta şi Toma Simionov.

Citește și: Interviu cu Ivan Patzaichin, la mila 23 din Delta Dunării

Ivan Potzaichin, dar cunoscut ca Patzaichin, a intrat în istoria olimpismului drept „Campionul cu pagaia ruptă”. La Jocurilor Olimpice de la Munchen, în 1972, în seriile întrecerilor de la canoe simplu pe 1000 m (C1 - 1000 m), lui Ivan Potzaichin i s-a rupt pagaia la numei câţiva metri după start. În condiţiile în care arbitrii nu au oprit cursa (potrivit regulamentului), românul a vâslit cu ciotul de pagaie şi a încheiat cursa, în aplauzele spectatorilor.

Descalificat iniţial, Ivan Potzaichin a fost primit în recalificări, după ce a fost soluţionată favorabil contestaţia depusă de conducerea delegaţiei României.

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Ulterior, Ivan Potzaichin nu numai că s-a calificat în finală, dar a şi castigat aurul olimpic la capătul unei curse pe care a dominat-o fară drept de apel.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri