Antena Căutare

Cupa Africii pe Natiuni/ Egiptul obtine al treilea trofeu consecutiv

Sarbatoare nationala la Cairo dupa ce reprezentativa Egiptului s-a impus in finala Cupei Africii pe Natiuni, scor 1-0, in fata Ghanei, castigand trofeul continental pentru a treia oara consecutiv.

Golul care a pastrat titlul la Cairo a fost marcat, in minutul 85, de Gedo, devenit noul erou al Egiptului. Curios este faptul ca desi nu a jucat niciodata titular este totusi cel mai bun marcator de la CAN-2010.

Cu aceasta victorie, Egiptul a ajuns la 19 meciuri fara infrangere la CAN. Ghana a castigat ultima data aceasta competitie in 1982 si a inceput meciul determinata, aratand o alta fata. Stelele Negre au impresionat, au facut uitat jocul defensiv din precedentele meciuri, au plimbat bine mingea pe teren si au dat totul pe teren.

Dupa ultimul fluier al partidei, mii de egipteni din toate zonele orasului Cairo au iesit pe strazi cu tobe si petarde si au dansat de bucurie, scandand: "Egipt, Egipt"

Nationala Egiptului a intrat in istorie cu titlul obtinut duminica, al saptelea din istorie, devenind prima echipa africana care a castigat trofeul continental de trei ori consecutiv.


foto:fifa.com
Asier del Horno, transferat la Real Valladolid... Roger Federer si-a consolidat prima pozitie in clasamentul mondial ATP...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x