Antena Căutare

Cupa Angliei: Arsenal - Leeds 1-0/ Thierry Henry a revenit cu gol la "tunari"

Francezul Thierry Henry si-a facut o revenire triumfala in tricoul lui Arsenal, marcand golul prin care echipa lui Arsene Wenger a castigat cu 1-0 in fata lui Leeds United si s-a calificat in turul 4 al Cupei Angliei.

Atacantul de 34 de ani, cel mai bun marcator din istoria clubului, a inscris cu o executie marca inregistrata cand mai erau de jucat 12 minute din partida care a avut loc pe Emirates Stadium.


„Este putin ciudat. Cand m-am intors din Mexic, unde am fost in vacanta, in urma cu 15 zile, nu ma gandeam ca voi juca din nou pentru Arsenal, cu atat mai mult ca voi marca golul victoriei. Sa fiu sincer, nici nu stiu ce sa spun. Sentimentul pe care l-am avut cand am inscris a fost minunat", a declarat Henry, care a reusit cel de-al 227-lea gol pentru hipa din nordul Londrei.

„A fost ca un vis, ca o poveste pe care i-o spui unui copil. Din pacate, asa ceva nu se intampla mereu in jocul nostru. Henry este proaspat din punct de vedere fizic, daca nu ar fi fost pregatit nu l-as fi folosit. Oricum, el este deja o legenda aici. Acum a mai adaugat ceva intregii povesti", a spus managerul „tunarilor", Arsene Wenger.

Henry a fost imprumutat de la New York Red Bulls pentru o perioada de doua luni, francezul urmand sa acopere golul lasat de Gervinho si Marouane Chamakh, care vor evolua la Cupa Africii.

Francezul a mai evoluat pentru Arsenal intre 1999 si 2007, inainte de a fi vandut la FC Barcelona.

WTA, Hobart: Simona Halep si Sorana Carstea, calificate in sferturile de finala... Fostul international Eric Cantona si-a anuntat candidatura la presedintia Frantei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x