Antena Căutare

Cupa Angliei: Liverpool - Manchester United 2-1/ "Cormoranii", calificati in optimi

Liverpool a reusit calificarea in optimile de finala ale Cupei Angliei dupa ce a trecut pe “Anfield” de rivala Manchester United cu scorul de 2-1. Golurile au fost inscrise de Daniel Agger (20') si Dirk Kuyt(88’), pentru gazde, respectiv Ji-Sung Park (39').

Cormoranii au deschis scorul prin Agger, in minutul 21, cu o reluare de cap, insa Ji-Sung Park a egalat cu un sut puternic din centrul careului cu sase minute inainte de pauza.


Lovitura de gratie a dat-o Kuyt, in minutul 88. Finalul a apartinut tot gazdelor, care au mai avut doua ocazii mari de gol.

Au evoluat echipele:

Liverpool: Reina, Enrique, Skrtel, Agger, Kelly, Downing, Carragher (63' Adam), Gerrard (72' Bellamy), Maxi (63' Kuyt), Henderson, Carroll.

Manchester United: De Gea, Evra, Smalling, Evans, Rafael, Carrick, Park, Scholes (76' Hernandez), Giggs, Valencia, Welbeck.

Intr-o alta partida, Chelsea s-a impus pe terenul celor de la Queens Park Rangers, scor 1-0. Unicul gol a fost marcat de Juan Mata (62', din penalti)

foto: dailymail.co.uk

Meciuri amicale: Rapid - FC Daugava 3-1/ Infrangeri pentru Otelul, CFR si U Cluj... Incidente grave in semifinalele CE Handbal. Un jucator sarb, poate sa-si piarda un ochi dupa ce a fost lovit cu o sageat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x