Antena Căutare

Curtea de Apel din Gyor a redus pedepsele ucigasilor lui Marian Cozma. De la inchisoare pe viata la 18 ani

Curtea de Apel din Gyor a decis, vineri, reducerea pedepselor ucigasilor handbalistului Marian Cozma, Sandor Raffael si Gyozo Nemeth, de la inchisoare pe viata la inchisoare pe 18 ani pentru fiecare.

Unui al treilea inculpat, Ivan Sztojka, care initial fusese condamnat la 20 de ani de inchisoare, pedeapsa i-a fost redusa la opt ani de inchisoare.

Pe 23 iunie 2011, Tribunalul din Veszprem a decis condamnarea la inchisoare pe viata a lui Sandor Raffael si a lui Gyozo Nemeth, ucigasii handbalistului roman Marian Cozma, injunghiat mortal in februarie 2009, in timp ce un al treilea inculpat, Ivan Sztojka, a primit 20 de ani de inchisoare. Tribunalul a acceptat, astfel, cererea procurorului privind condamnarea la inchisoare pe viata a principalilor agresori ai lui Marian Cozma. Toti cei trei inculpati au fost gasiti vinovati de omucidere si lovituri cauzatoare de moarte.

Tot pe 23 iunie, instanta a dictat sentintele si pentru ceilalti patru inculpati in acest proces. Astfel, Pal Gabor a fost condamnat la 5 ani de inchisoare, in timp ce Bihari Csaba la 4 ani, pentru complicitate la omor. Pentru aceeasi incadrare, Antalik Laszlo a fost condamnat la 2 ani si 8 luni de inchisoare, in timp ce fosta concubina a lui Sandor, cea care conducea masina in momentul arestarii la Graz, a primit 4 ani de inchisoare.

Citeste continuarea articolului in GSP!

Foto: Intact Images

Oficial: Josep Guardiola pleaca de la FC Barcelona... Perechea Tecau-Lindstedt a castigat finala turneului de dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x