Antena Căutare

Perechea Tecau-Lindstedt a castigat finala turneului de dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea Horia Tecau - Robert Lindstedt a castigat concursul de dublu din turneul la BRD Nastase Tiriac Trophy. Tecau si Lindstedt au invins in finala, cu scorul de 7-6 (7/2), 6-3, cuplul Jeremy Chardy/Lukasz Kubot (Franta/Polonia), dupa o ora si 34 de minute de joc.

"Ii multumesc lui Robert Lindstedt ca m-a "carat" in spate, in fiecare meci, spre aceasta victorie, asa cum am facut-o si eu probabil la Bastad, la el acasa. Acum il inteleg cat de greu este sa castigi acasa! Sunt foarte fericit si va multumesc celor care ati venit la Arena sa ne incurajati" - Horia Tecau, dupa meci.


"I-am promis lui Horia ca vom castiga astazi, asadar imi pare rau pentru Jeremy si pentru Lukas - ati facut un turneu foarte bun, dar trebuia sa castigam. Acesta este trofeul tau, Horia, acum suntem chit - te-am ajutat sa castigi pe teren propriu!" - Robert Lidstedt, partenerul de joc al lui Tecau.

Castigatorii au obtinut un cec de 21.800 de euro si 250 de puncte ATP, iar invinsii au primit 11.480 de euro si 150 de puncte ATP.

Acesta este primul titlu din actualul sezon pentru Tecau si Lindstedt. Cei doi au mai castigat impreuna sase titluri la dublu: Bastad (2010, 2011), Casablanca (2010, 2011), New Haven (2010) si s-Hertogenbosch (2010).

foto:gsp.ro

Curtea de Apel din Gyor a redus pedepsele ucigasilor lui Marian Cozma. De la inchisoare pe viata la 18 ani... Liga 2: Timisoara invinsa surprinzator acasa. Tulcea se impune in derby-ul cu Navodari. Vezi rezultatele din etapa 24!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x