Antena Căutare

Curtean va semna cu Dinamo

Ros-albii s-au inteles cu Iancu pentru mijlocasul de banda, urmand ca saptamana viitoare sa se semneze actele de transfer.

Dinamovistii au facut un pas mare spre aducerea lui Alexandru Curtean in Stefan cel Mare, fotbalist aflat pe lista lor inca de cand evolua pentru Gaz Metan Medias. Sefii "cainilor" au discutat telefonic cu finantatorul Timisoarei, Marian Iancu, despre aducerea mijlocasului de 24 de ani si s-au pus de acord, in mare parte, asupra detaliilor.

Este vorba de o suma de transfer ce va fi platita in mai multe transe si un procent pentru un viitor transfer in strainatate. Intalnirea decisiva intre Iancu si actionarii bucuresteni va avea loc saptamana viitoare, urmand ca apoi sa se semneze si actele cu Alex.

Curtean isi doreste si el sa imbrace tricoul alb-rosu, amicii sai descriindu-l ca dinamovist de mic. La Poli, el castiga aproximativ 150.000 de euro pe sezon. In Stefan cel Mare va putea avea conturile mai pline, insa asta in functie de performantele sale si ale echipei, salariul lunar, garantat, fiind de 10.000 de euro.

Sefii liderului au urgentat negocierile pentru Curtean, intrucat referintele despre acesta au fost foarte bune de la toti oamenii din fotbal la care s-a apelat. In plus, Liviu Ciobotariu considera ca aducerea lui Alex ar intari considerabil compartimentul liniei mediane in lupta pentru titlu.

1,2 milioane de euro a platit Poli Timisoara lui Gaz Metan in ianuarie 2009 pentru transferul lui Curtean

2 goluri a marcat Curtean in cele 12 partide jucate pentru Poli Timisoara in acest sezon, in Seria B2

Japonez sau brazilian

Ros-albii incearca sa-l aduca pe Eric de Oliveira, insa lucrurile sunt complicate cu fotbalistul ale carui drepturi federative sunt disputate de cluburile Karpati Lvov, Gaz Metan si Metropolitano. In cazul in care nu-l vor putea rezolva pe brazilian, "cainii" au o alta solutie: Takayuki Seto, japonezul Astrei pentru care Nicolae Badea a pornit deja negocierile cu patronul prahovenilor, Ioan Niculae.

Sursa: gsp

Foto: ligaB.ro

VIDEO! Bogdan Stancu a marcat un gol de generic contra lui Fenerbahce!... Newcastle - Manchester United 3-0 / Diavolii pierd teren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x