Antena Căutare

Cutremur in liga secunda: 3 echipe excluse, alte 5 depunctate

Conform unor speculatii, FC Branesti, Ariesul Turda si Muresul Deva ar fi fost excluse din competitie din cauza datoriilor neonorate.

Criza face ravagii in Divizia B. In seria Vest, este al treilea sezon consecutiv in care nu toate echipele inscrise la inceputul competitiei nu termina campionatul.

In 2009-2010, Drobeta Turnu Severin si Gaz Metan CFR Craiova s-au retras, facilitand jocurile de culise care au stabilit clasamentul atat in zona lui superioara cat si in cea inferioara.

In 2010-2011, Minerul Lupeni a abandonat competitia inca din luna octombrie, in timp ce Silvania Simleul Silvaniei s-a retras in pauza de iarna.

In 2012 se parea ca toate echipele din tur vor fi prezente si la reluarea returului, insa lucrurile par a nu fi chiar asa. Se pare ca FRF a exclus deja trei competitoare din cauza datoriilor neonorate, dar nu a facut publica decizia pentru ca reprezentantii acestora sa nu se revolte la Adunarea Generala de luni: cele in cauza ar fi Muresul Deva si Ariesul Turda din seria Vest si FC Branesti din seria Est.

Mai mult, alte 5 echipe, printre care si o prim-divizionara, ar urma sa fie depunctate. Este vorba de FC Brasov, Unirea Alba Iulia, FC Olt, FC Snagov si Farul Constanta ar urma sa fie depunctate.

Udinese - AC Milan 1-2 / Maxi Lopez decisiv... Mourinho, in conflict cu fanii Realului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x