„A trebuit să-și înfigă în fund un ac cu care să spargă baloane”. Dan Petrescu, apariție unică, în costum de… albinuță. Motivul a fost înduioșător - Foto

 

Dan Negru a amintit de o apariție unică a lui Dan Petrecu, după ce echipa lui, CFR Cluj, a devenit campioană. Celebrul prezentator a povestit o amintire amuzantă și înduioșătoare cu tehnicianul.

Prezentatorul Dan Negru a publicat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care Dan Petrescu apare îmbrăcat într-un costum de albinuță și a explicat cum a ajuns tehnicianul în această ipostază.

„Cred că am mai povestit-o...Dar e frumoasă. Dan Petrescu a făcut-o aseară campioană pe CFR Cluj. Am o amintire frumoasă cu Dan. Pe când juca în Anglia l-am chemat la un show tv unde trebuia să se îmbrace într-un costum de albinuță și să-și înfigă în fund un ac cu care să spargă cât mai multe baloane.

Juca în Premier League, așa că m-a refuzat elegant, dar după două zile m-a sunat spunându-mi că vine. Motivul schimbării a fost Rebeca, fetița lui care știa emisiunea și voia neapărat să vină.

Așa că starul din Premier League s-a îmbrăcat în albinuță, deși știa că poza putea să facă deliciul ălora de la The Sun - era vedetă la Southampton, abia plecat de la Chelsea. Pentru Dan a contat atunci doar bucuria fetiței lui. Încă am fotografia de atunci”, a povestit Dan Negru.

Dan Petrescu, în vârstă de 51 de ani, a jucat pentru Southampton în perioada 2001-2002, dar a scris istorie la Chelsea între 1995-2000, unde a bifat peste 150 de meciuri.facebook whatsapp twitter pinterest