Antena Căutare

Dananae e suspect: fundasul oltean nu a trecut cu bine peste testele medicale

Steaua l-a testat pe fundasul dreapta fost la Craiova si exista motive de ingrijorare, intrucat genunchiul operat al fotbalistului a ramas fragil.

Ovidiu Dananae a acceptat sa semneze cu Steaua si e pregatit sa joace pentru ros-albastri din retur, numai ca sefii clubului au dubii in privinta afacerii. Motivele sunt medicale. Aparatorul lateral a fost operat la genunchi, la ligamentele incrucisate, in august 2009.

El a mai jucat destule meciuri de atunci, atat la Craiova, cat si in Rusia, numai ca testele pe care i le-au facut stelistii au demonstrat ca genunchiul afectat in trecut poate sa cedeze din nou. Si ca sansele unei recidive sunt mari! Transferul fundasului de 26 de ani nu mai e atat de sigur acum, chiar daca actele sunt facute si el a fost anuntat deja. Ca sa se convinga, ros-albastrii i-au cerut fotbalistului si analize mai vechi, ca sa compare felul in care arata genunchiul acum cu modul in care se prezenta la putin timp dupa operatie. Asa vor sa-si dea seama daca starea de sanatate a fotbalistului s-a inrautatit, caz in care grijile clubului ar deveni si mai mari, sau a ramas aceeasi din momentul in care s-a produs operatia.

4 meciuri a jucat Dananae pentru Tom Tomsk inainte ca rusii sa-i rezilieze contractul. Ultimul lui joc a fost pe 27 noiembrie, cand a fost titular la 0-0 cu FK Krasnodar

9 luni a lipsit de pe teren Dananae in urma operatiei suferite in august 2009. El s-a rupt in amicalul Ungaria-Romania (0-1)

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Franta-Norvegia, finala Campionatului Mondial din Brazilia 2011... Reyes se intoarce la Sevilla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x