Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Danemarca - Australia, grupa C. Fosta rivală a României, la 3 puncte de ”optimi”

Danemarca - Australia, grupa C de la Campionatul Mondial. După încheierea grupei A, astăzi am putea asista și la finalul grupei C. Câștigătoarele din prima etapă, Danemarca și Franța, întâlnesc outsiderele Australia și Peru, în două meciuri în care pornesc cu prima șansă.

Danemarca - Australia, grupa C de la Campionatul Mondial. După încheierea grupei A, astăzi am putea asista și la finalul grupei C. Câștigătoarele din prima etapă, Danemarca și Franța, întâlnesc outsiderele Australia și Peru, în două meciuri în care pornesc cu prima șansă. În primul meci al zilei, de la ora 15:00, danezii întâlnesc ”cangurii”, într-un duel programat pe Cosmos Arena din Samara.

Danemarca - Australia, grupa C de la Campionatul Mondial. Cele două echipe vin după rezultate diametral opuse în prima etapă. Australienii conduși de olandezul Bert van Marwijk au fost la 9 minute de un punct uriaș cu Franța, însă autogolul lui Behich le-a distrus visul unui debut de vis. Dincolo, fosta adversară a României din preliminarii a avut noroc cu carul în meciul cu Peru. Sud-americanii au ratat cât pentru un turneu întreg, inclusiv din penalty, și s-au văzut învinși de golul lui Poulsen.

Danemarca - Australia, grupa C de la Campionatul Mondial. Age Hareide are câteva probleme de lot înainte de meciul cu Australia. Andreas Christensen și William Kvist au ieșit accidentați de pe teren în timpul meciului cu Peru. Dacă primul e incert, al doilea e out de la Campionatul Mondial. Danezii îl așteaptă pe Eriksen să strălucească în meciul de azi. Mijlocașul lui Tottenham are 12 goluri în ultimele 14 meciuri jucate la națională.

Danemarca - Australia, grupa C de la Campionatul Mondial. Va fi al 4-lea meci direct dintre cele două echipe. Danezii conduc cu 2-1 la general, după două victorii obținute în 2007 și 2012. Unica victorie a australienilor a venit în 2010. Toate meciurile au fost amicale.

Danemarca - Australia, grupa C de la Campionatul Mondial. Danemarca e favorită la casele de pariuri pentru acest meci cu o cotă de 2,00. ”Cangurii”, outsideri, primesc o cotă de 4,20, în scădere de la 5,00, iar remiza are cotă 3,40.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Danemarca - Australia:

Danemarca XI: Schmeichel; Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Larsen; Delaney, Schone; Poulsen, Eriksen, Sisto; Jorgensen

Australia XI: Ryan; Risdon, Sainsbury, Milligan, Behich; Leckie, Jedinak, Mooy, Kruse; Rogic; Maclaren

Clasament Grupa C:

  • 1. Franța 3 puncte (2-1)
  • 2. Danemarca 3 puncte (1-0)
  • 3. Australia 0 puncte (1-2)
  • 4. Peru 0 puncte (0-1)

Program Grupa C:

16 iunie, ora 13:00 - Franta - Australia 2-1
16 iunie, ora 19:00 - Peru - Danemarca 0-1
21 iunie, ora 15:00 - Danemarca - Australia (Samara)
21 iunie, ora 18:00 - Franta - Peru (Ekaterinburg)
26 iunie, ora 17:00 - Danemarca - Franta (Moscova, Lujniki)
26 iunie, ora 17:00 - Australia - Peru (Soci)

ULTIMA ORĂ! FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Europa League. Roș-albaștrii au evitat numele grele... Lionel Messi sau Diego Maradona? Sergio Ramos ne spune cine este cel mai mare: ”Este la ani lumină cel mai bun argentini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x