Antena Căutare

Daniele Orsato va arbitra meciul România – Suedia, din preliminariile Euro-2020

Arbitrul italian Daniele Orsato va conduce la centru partida pe care naţionala României o va disputa, vineri, de la ora 21.45, cu selecţionata Suediei, în penultima etapă a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

Orsato va fi ajutat de Lorenzo Manganelli şi Fabiano Pretti, în vreme ce al patrulea oficial delegat va fi Michael Fabbri. Observatorul de arbitri provine din Slovacia, Marian Ruzbarsky.

Daniele Orsato va împlini în această lună 44 de ani şi este arbitru FIFA din 2010.

În 2012, el a arbitrat pe Arena Naţională finala Cupei României, dintre Dinamo şi Rapid, câştigată de dinamovişti cu 1-0. Apoi, în decembrie 2012, a oficiat la victoria echipei CFR Cluj pe Old Trafford, scor 1-0 cu Manchester United în Liga Campionilor. Peste doi ani, Orsato a condus la Ploieşti partida Petrolul – Dinamo Zagreb, scor 1-3, în preliminariile Ligii Europa. În august 2016, a revenit pe Arena Naţională pentru meciul FCSB – Manchester City, scor 0-5, în play-off-ul Ligii Campionilor.

Orsato a condus două partide din actualul sezon al Ligii Campionilor, ambele cu echipe de internaţionali români, Andone şi Marin, adică Galatasaray – Real Madrid 0-1 şi Valencia – Ajax 0-3.

Arbitrul asistent Lorenzo Manganelli a făcut parte din brigada care a oficiat finala Ligii Europa din această vară, în vreme ce Daniele Orsato a fost al patrulea oficial la această partidă.

Sursa : news.ro

Orban anunţă ca va continua colaborarea cu Gheorghe Popescu pentru Euro-2020... Ultramaratonul vieții lor! Doi sportivi amatori din Constanţa vor alerga de la malul mării, până în cel mai înalt vârf a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x