Antena Căutare

Danut Lupu despre Nationala: „Selectia se face pe interese”

Fostul international Danut Lupu a prefatat partida amicala din aceasta seara, impotriva Greciei, legandu-se din nou de selectia facuta de tehnicianul Victor Piturca.

Lupu a acuzat ca la nationala nu sunt chemati cei mai in forma jucatori si a acuzat ca selectia se face pe diferite interese, nu neaparat ale selectionerului, ci ale apropiatilor acestuia.

"Observ ca la echipa nationala selectia nu se face in functie de forma jucatorilor, ci de febleturile antrenorilor. Oricine ar veni acum la nationala nu are ce sa faca, nu mai avem jucatori de valoare. Daca am ajuns sa ne minunam de jucatorii straini din campionatul intern, care sunt oricum de o calitate indoielnica...", a spus Danut Lupu la Fanatik Show, pe DigiSport.

"Nu inteleg de ce l-au schimbat pe Razvan, mai ales dupa acel joc entuziasmat cu Bosnia, care ne-a facut pe toti sa visam. Acum a venit Piturca. Alte idei, alti jucatori, trebuie s-o luam de la capat!", a mai spus Danut Lupu.

Romania joaca in aceasta seara cu Grecia, intr-un amical ce se va disputa la Altach, in Austria. Partida va fi transmisa in format liveTEXT de www.a1.ro!

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Florian Walter vrea sa cumpere Cluj Arena... Marica a gasit punctele forte ale lui Dinamo: jucatorii cu experienta si antrenorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x