Antena Căutare

David Popovici e dublu campion mondial la natație, dar merge cu metroul. Imaginea anului cu băiatul de aur al sportului românesc

David Popovici, înotătorul de 17 ani care a câștigat două medalii de aur la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta, a oferit imaginea anului la scurt timp după ce s-a încheiat Campionatul European de juniori. Cum a fost surprins în metrou băiatul de aur din cartea sportului românesc.

David Popovici e dublu campion mondial la natație, dar merge cu metroul. Imaginea anului cu băiatul de aur al sportului românesc Galerie
Imaginea anului cu David Popovici. Campion mondial la 17 ani, se plimbă cu metroul prin oraș | Hepta

David Popovici este primul medaliat şi cel dintâi campion mondial de seniori al României, într-o probă masculină şi al treilea sportiv care cucereşte medalia de aur pentru ţara noastră, după Tamara Costache (aur la 50 m liber, la Madrid 1986) şi Diana Mocanu (aur la 200 m spate, la Fukuoka 2001).

Gloria nu l-a schimbat, asta ne dovedește David Popovici, care a fost surprins circulând cu metroul în București, la puțin timp după ce a câștigat cinci medalii la Campionatul European de juniori.

Imaginea anului cu David Popovici. Campion mondial la 17 ani, se plimbă cu metroul prin oraș

David Popovici este cel mai nou nume din cartea de aur a sportului românesc! La doar 17 ani, tânărul a câştigat cursa decisivă de 200 metri liber, la care a stabilit şi un nou record mondial la juniori.

La fel de modest și echilibrat cum a dovedit prin intermediul interviurilor oferite, David Popovici demonstrează că nu a făcut schimbări bruște, chiar dacă poartă titlul de campion mondial. El a fost pozat în timp ce mergea cu metroul și a fost surprins cu zâmbet larg pe chip.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Citește și: Cine sunt și cu ce se ocupă părinții noului star al natației, David Popovici, băiatul din cartea de aur a sportului românesc

David Popovici a obținut, duminică, medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului European de natație pentru juniori, la Otopeni.

Sportivul român a încheiat proba cu timpul 47.69. Pe locul doi s-a clasat britanicul Jacob Whittle (48.65), iar pe locul trei a terminat cipriotul Nikolas Antoniou (49.67).

Popovici a mai câştigat la Otopeni aurul la 50 m liber, la 200 m liber şi la ştafetă 4x100 m liber, dar şi argintul la ştafetă combinată 4x100 m liber.

Pentru România au mai obţinut medalii Vlad Stancu – aur la 1500 m liber şi argint la 800 m liber şi Bianca Costea – argint la 50 m liber.

Cum arată fiica lui Gică Popescu. Cu ce se ocupă Maria Popescu... David Popovici, mesaj cu subînțeles pe Instagram. Motivul pentru care a ales să renunțe la rețelele de socializare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x