Antena Căutare

Dayro Moreno: "Pedrazzini este motivul pentru care nu am vrut sa ma intorc!"

Revenit la prima echipa, Dayro Moreno il ataca pe fostul antrenor al ros-albastrilor, Massimo Pedrazzi, din cauza caruia a hotarat sa nu se mai prezinte la reunirea Stelei inaintea startului de sezon.

"Nu am vrut sa ma intorc din cauza problemei pe care am avut-o cu fostul antrenor, Massimo Pedrazzini. Am fost trimis atunci la echipa a doua fara nicio explicatie. M-a dat afara in timpul unei sedinte de pregatire, dupa o discutie mai dura, si asta a fost tot.

Normal ca nu mi-a convenit situatia! Eram suparat pentru ce se intamplase cu mine in retur si am facut o greseala mare. Am constientizat acest lucru, iar acum vreau un singur lucru: sa ma revansez fata de toata lumea de la Steaua. Imi voi spala pacatele, veti vedea!

A fost cea mai mare prostie. Dar sunt si eu om si sunt supus greselii. Am cerut iertare pentru ceea ce am facut si sper sa fac lucruri bune de acum incolo"
, a afirmat columbianul.

Mijlocasul Stelei este hotarat sa se revanseze in fata suporterilor si promite ca va da totul pe teren pentru echipa.
Hanescu, eliminat in primul tur la Shangai... Ciclistul belgian Frank Vandenbroucke, gasit mort intr-o camera de hotel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 8, 20 septembrie 2024. Otilia află că Alice a ucis încă un om: Nu mai este întreagă la cap!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 8, 20 septembrie 2024. Otilia află că Alice a ucis încă un om: Nu mai este întreagă la cap! Vineri, 20.09.2024, 23:06
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x