Antena Căutare

De ce au nevoie tricolorii să ajungă după opt ani la Euro. Andorra - România se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY, sâmbătă, ora 21:45

Curaj, unitate, inimă, încredere și puțină șansă! De asta au nevoie jucatorii lui Edi Iordănescu să ajungă după opt ani la Euro. Andorra - România, prima partida din Preliminariile Euro 2024, va fi live pe Antena 1 și AntenaPLAY și liveTEXT și VIDEO pe a1.ro, sâmbătă de la ora 21:45.

Radu Drăgușin, fundașul celor de la Genoa, știe ce trebuie să facă naționala pentru a ne califica la Euro: ”Să dăm totul pe teren. O doză de noroc, cam asta e! Vă aşteptăm în număr cât mai mare, atât pe stadion, cât şi din faţa televizoarelor, să ne susţineţi şi să ducem România la EURO ”

Și Dennis Man este de părere că România nu va rata următorul turneu European: ”Suntem un grup unit și, cu siguranță, dacă vom da totul pe teren, vom reuși să ne calificăm!”

Denis Alibec vrea să-l depășească pe Marius Niculae în clasamentul golgheterilor naționalei

Denis Alibec are doar două goluri la națională. Fostul atacant al României, Marius Niculae, l-a bagat în ședință. ”Săgeată” a înscris 15 goluri în cariera sa în tricoul echipei naționale.

”Sper să ajung măcar la 15 goluri!”, spune Alibec. Cu Andorra, atacantul și-a propus să dea trei goluri.

Nouă puncte din primele trei confruntări, cu Andorra, Belarus si Kosovo, i-a cerut Niculae lui Alibec.

Cele mai noi informații despre confruntarea Andorra - România contand pentru Preliminariile Campionatului European din 2024 sunt pe as.ro si a1.ro. Partida va fi live pe Antena 1 și AntenaPLAY și liveTEXT și VIDEO pe a1.ro, sâmbătă de la ora 21:45.

Meciurile de calificare ale României la Euro 2024 se pot vedea la Antena 1, din luna martie. Postul de televiziune al Antena Group va transmite partidele în care va juca România, care este în grupă cu Elveţia, Israel, Belarus, Kosovo şi Andorra.

Primul meci al naţionalei noastre va avea loc pe 25 martie, când România va juca contra Andorrei. Meciul va fi difuzat de Antena 1, dar şi pe platforma Antena Play.

Tricolorii vor juca într-un echipament nou! Andorra - România se vede live pe Antena 1 și AntenaPLAY, sâmbătă, ora 21:45... Andorra - România se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY, sâmbătă, ora 21:45. Hagi a luat foc pentru că Ianis nu a fost convo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x