Antena Căutare

De la ”Bricheta” lui Lovin din Rapid-Steaua la ”Rola de hârtie” din capul lui Oscar Garcia de la PAOK - Olympiakos. Blestemul rapidiștilor în meciurile importante continuă

Destinul crunt al foștilor rapidiști continuă. Răzvan Lucescu, fost jucător, conducător și antrenor la Rapid București, a trăit ieri, în Grecia, una dintre cele mai negre seri din carieră. O seară de duminică în urmă căreia echipa sa, PAOK Salonic, putea lua un avans decisiv pentru titlu în Grecia, s-a transformat într-o piesă de teatru cu final violent.

Derby-ul etapei dintre PAOK Salonic și Olympiakos Pireu, locul 1 cu locul 3 din Grecia, s-a terminat înainte să înceapă pentru gazdele antrenate de Răzvan Lucescu. La câteva momente după ce jucătorii au ieşit pe teren de pe tunel, zecile de mii de suporteri ai lui PAOK au aruncat în aer sute de mii de role de hârtie. În acel moment, Oscar Garcia, antrenorul lui Olympiakos, a fost atins de o rolă aruncată din dreptul tribunei oficiale şi instantaneu a început să urle de durere. Ca la comandă, jucătorii lui Olympiakos s-au retras la cabine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda așteptărilor fanilor lui PAOK, care sperau să vadă un nou meci mare al favoriților, al 16-lea la rând (după 15 victorii consecutive), derby-ul nu s-a mai reluat. Incredibil, dar adevărat, Oscar Garcia s-a dus la spital să îşi trateze lovitura ”teribilă” primită cu rola de hârtie!

În aceste condiții, presa din Grecia scrie că sunt șanse importante ca echipa lui Lucescu să piardă meciul la masa verde. Totuși, Federaţia elenă de fotbal urmează să decidă dacă meciul se va juca la o altă dată sau le va fi acodată victoria la masa verde oaspeţilor.

Nu e prima oară când rapidiștii suferă din cauza unui incident de acest gen. În 2008, rapidiștii din România treceau prin momente similare la derby-ul cu Steaua. Pe atunci, în tentativa de recuperare a distanţei faţă de liderul CFR Cluj, Rapid şi Steaua se înfruntau în derby-ul care urma să decidă challengerul ardelenilor la titlu.

La doar un sfert de oră distanță de fericire, giuleștenii au trăit o dramă pe final de meci. Aproape învingători (Săpunaru marcând pentru 1-0), rapidiştii au simţit atunci ceea ce a simțit rapidistul Răzvan Lucescu ieri seară. Era minutul 74, iar o brichetă schimba radical soarta partidei şi a luptei pentru titlu.

Gazdele au dat lovitura în minutul 68. O minge respinsă în faţă de Zapata a fost reluată acrobatic de Săpunaru, iar Rapid conducea cu 1-0. Era în zadar! Peste 6 minute, "roş-albaştrii" marcau ceea ce avea să fie un "hat-trick". Marcator: o brichetă venită din sectorul fanilor rapidişti care ajunge în capul arbitrului.

”Centralul” Alexandru Deaconu a decis atunci încheierea meciului, iar ulterior, Steaua avea să câștige meciul cu 3-0 la masa verde, deși pe teren nu avea nicio șansă.

De la ”Bricheta” lui Lovin din Rapid-Steaua la ”Rola de hârtie” din capul lui Oscar Garcia de la PAOK - Olympiakos. Blestemul rapidiștilor în meciurile importante continuă

Un rol important în victoria Stelei din 2008 l-a jucat Florin Lovin. ”Centralul” Alexandru Deaconu, fost fotbalist la juniorii grupării din Ghencea, a oprit meciul şi la insistenţele mijlocaşului defensiv, care conducea grupul fotbaliştilor de la Steaua.

Dinamo i-a furat titlul FCSB-ului, iar FCSB-ul i-a lăsat pe ”câini” în afara play-off-ului! Povestea ultimelor 12 luni d... OFICIAL: Dinamo București a anunțat numele noului antrenor! Florin Bratu lasă naționala U18 pentru trupa din ”Ștefan cel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x