Antena Căutare

De la ce oră este programată finala la 200 metri liber în care joacă David Popovici. Îl așteaptă un nou titlu la CE, de la Roma

David Popovici a devenit cel mai rapid înotător din lume! Sportivul s-a calificat, duminică, în finala probei de 200 m liber, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma, după ce a obţinut cel mai bun timp din semifinale.

david popovici in bazinul de inot la natatie Galerie
David Popovici a devenit cel mai rapid înotător din lume! Sportivul s-a calificat, duminică, în finala probei de 200 m liber, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma, după ce a obţinut cel mai bun timp din semifinale. | Getty

David Popovici, campion european şi recordman mondial la 100 metri liber, evoluează luni pentru un nou titlu la Campionatul European de Nataţie de la Roma, de această dată în proba de 200 de metri liber.

David Popovici evoluează luni pentru un nou titlu la CE de la Roma. De la ce oră este programată finala la 200 metri liber

Finala probei de 200 m liber masculin va avea loc luni seară, de la ora 19:06, şi va fi transmisă în direct pe TVR 1.

Elevul antrenorului Adrian Rădulescu a reuşit să câştige prima semifinală şi se califice fără emoţii în finala probei de 200 m liber, la capătul unei noi evoluţii foarte bune, cu cel mai bun timp: 1:44.91. David Popovici a obţinut o medalie de aur la Roma, în proba de 100 m liber, în care a stabilit şi recordul mondial, cu 46.86, potrivit news.ro.

David Popovici a devenit cel mai rapid înotător din lume, după ce a reușit să doboare recorduri mondiale. Băiatul în vârstă de 17 ani se mândrește cu performanța făcută și spune despre reușita lui că se crede "cel mai în stare să devină cel mai bun din lume".

Citește și: David Popovici este cel mai rapid înotător din lume. Reacția lui Cesar Cielo, sportivul care deținea recordul mondial de 13 ani

Senzație în presa internaţională după performanţa lui David Popovici: "Baby Fenomeno / Cel mai tânăr înotător care doboară recordul mondial la 100 m liber"

Presa internaţională a marcat, sâmbătă seară, performanţa reuşită de David Popovici la Campionatul European de la Roma, precizând că românul este un fenomen şi a făcut o cursă senzaţională.

Ce au scris AP, Marca, Gazzetta dello Sport, BBC şi L’Equipe despre Popovici:

AP: “Românul David Popovici, de 17 ani, a devenit cel mai tânăr înotător care doboară recordul mondial la 100 m liber, sâmbătă, bătând recordul stabilit în urmă cu peste 13 ani în acelaşi bazin”.

Citește și: David Popovici e campion european. Românul a luat aurul la proba 100m de la Campionatul European de nataţie pentru seniori

Marca: “Fenomenul de 17 ani a şters recordul lui Cesar Cielo (46.91) cu 46.86, în finala de la Europene”

Gazzetta dello Sport: “Baby Fenomeno. Fenomenul român, care într-o lună va împlini 18 ani, a câştigat aurul la Europenele de la Roma în cursa regină şi a stabilit un nou record mondial”.

Citește și: Întâlnire istorică! David Popovici, față în față cu Jim Montgomery, campionul mondial pe care a reușit să-l egaleze

Bbc.com: “Seara nu va fi uitată şi pentru că Popovici a făcut o cursă senzaţională. La Roma, adolescentul a reuşit un timp mai bun cu 0.05 secunde faaţă de brazilianul Cesar Cielo care stabilea recordul mondial în 2009 în acelaşi bazin”.

L’Equipe: “La doar 17 ani, David Popovici a confirmat toate aşteptările, dominând clar finala la 100 m liberm sâmbătă, la CE de la Roma, cu record mondial”.

Sportivul David Popovici a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatul European de nataţie pentru seniori, la Roma. El a stabilit noul record mondial al probei.

David Popovici este cel mai rapid înotător din lume. Reacția lui Cesar Cielo, sportivul care deținea recordul mondial de... Simona Halep, reacție la rece după victoria de la Toronto. Ce a transmis jucătoarea de tenis: „Să câștig aici este un p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x