Antena Căutare

De la Manchester City și Manchester United în Liga 1! Transfer surpriză la o echipă din România

Cu doar trei zile înainte de reluarea Ligii 1, echipele implicate în primul eșalon din România continuă mișcările spectaculoase pe piața transferurilor. În timp ce Dinamo și Poli Timișoara sunt la un pas de a-l lua pe Torje, jucător din străinătate cu CV interesant a venit azi în Liga 1.Sadiq El Fitouri, un jucător care a crescut la Manchester City şi a trecut apoi la rivala United a semnat cu CSM Poli Iaşi.

În vârstă de 23 de ani, El Fitouri joacă pe postul de fundaş dreapta şi ultima oară a jucat pentru Al-Ahly Tripoli, în Libia, țara sa natală. El Fitouri s-a născut în Libia, dar a copilărit în Anglia, unde a studiat si și-a făcut junioratul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce și-a făcut junioratul la Manchester City, El Fitouri a plecat la Salford, iar în ianuarie 2015 a ajuns la echipa de tineret a lui Manchester United. A urmat apoi un transfer la Chesterfield şi vara trecută a ajuns în ţara natală, unde a semnat cu Al-Ahly Tripoli.

Tot azi, la Iași a ajuns și Mădălin Mihăescu de la Juventus București: ”Sadiq El Fitouri şi Mihăescu au semnat contractele cu clubul pe o perioadă de şase luni, cu opţiune de prelungire. Sunt doi jucători care au confirmat în meciurile amicale şi pe care antrenorul Flavius Stoican i-a dorit. Portarul Denis Rusu va semna şi el, probabil marţi, după ce va primi documentele”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie în presa locală.

Lovitură de teatru pe piața transferurilor din Liga 1: Gabi Torje trădează Dinamo pentru o rivală ?... Iarna repatrierilor în Liga 1! FCSB a dat lovitura cu două super-reveniri în fotbalul românesc. Dinamo pregătește și ea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x