Antena Căutare

Deaconu, Marius Avram si viceprimarul din Targu Mures, Claudiu Maior, au fost audiati de DNA

Pe langa acestia, tot astazi au fost audiati si atacantul Didi de la FCM Tg. Mures, dar si Sebastian Coltescu.

UPDATE 17:00 // "Domnul Avram nu mi-a cerut niciodata sa ajut vreo echipa. Nu am nici o cunostinta despre fapte de coruptie in arbitraj. Daca aveam, le faceam publice", a spus Alexandru Deaconu.

"Justitia sa isi faca datoria. Daca aveti intrebari, mergeti la domnii procurori", a spus Claudiu Maior.

UPDATE 16:00 // Arbitrii Alexandru Deaconu si Marius Avram si viceprimarul din Targu Mures, Claudiu Maior, au iesit de la audieri.

UPDATE 13:40 // Arbitrul Sebastian Coltescu a iesit de la audieri. In aceste momente sunt audiati: Didi, fostul jucator al lui CFR Cluj si actualul fotbalist al lui FCM Tg. Mures, si arbitrii: Adrian Comanescu, Dorin Mudura, Alexandru Deaconu si Marius Avram. Coltescu a dat primele declaratii dupa iesirea de la audieri:
"Am fost audiat in calitate de martor, am stat 15 minute, am dat o declaratie si atata tot. Nu am nici o implicare, nu ma intereseaza absolut nimic, sunt curat. Am fost interogat in cazul Avram. Nu am legatura cu nici un club, cu nici un conducator sau cu domnul Avram. Nu mi s-a cerut niciodata sa favorizez vreo echipa. Eu am venit aici pentru echipa din Targu Mures. Eu am arbitrat pe FCM Targu Mures de trei ori, o data a pierdut, o data a facut egal si o data a castigat".

Arbitrul Sebastian Coltescu si viceprimarul din Targu Mures, Claudiu Maior, sunt audiati in acest moment la DNA, in ancheta deschisa de procurori in care au fost retinuti Vasile Avram si omul de afaceri Sorin Terbea.

Vasile Avram si Sorin Terbea au fost retinuti pentru 29 de zile pe data de 24 septembrie. In acest caz, au mai fost audiati de procurorii DNA arbitrul Andrei Chivulete, dar si Constantin Gheorghe-"Suceava", Valeriu Ionita, sau cei doi avocati ai lui Avram, Adrian Penciu si Alexandru Serban.

Vasile Avram este acuzat alaturi de avocatii sai, Adrian Penciu si Alexandru Serban, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, respectiv instigare la aceasta fapta si favorizarea infractorului.


Cu Deaconu, Comanescu, Coltescu si Avram jr. la centru, FCM Targu-Mures ar avea doar doua infrangeri intr-un tur de campionat. Din lotul de arbitri ai Ligii 1, cei patru au adunat cele mai multe delegari la meciurile lui FCM Targu-Mures in ultimele trei sezoane, iar de numele lor se leaga mai mult de jumatate din punctele pe care echipa le-a obtinut in Liga 1!

Meciuri in care Coltescu a arbitrat Targu Mures

(4 partide - 2 victorii, 1 egal, 1 infrangere)
Urziceni 1-0 07.08.2010
Urziceni (d) 1-0 04.03.2011
Rapid (d) 1-1 07.05.2011
Steaua (d) 0-2 28.08.2011

Cine este Claudiu Maior

Numele lui Claudiu Maior apare in scandalul Avram, ca o legatura facuta de procurori si suma remisa fostului presedinte CCA de Sorin Terbea, 19.000 de euro. Toata lumea il stie drept mana dreapta a primarului Florea si cel care conduce cu o mana de fier echipa de fotbal.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Dumitru Dragomir socheaza: "Furi sub 10.000 de euro-esti arestat, 3 milioane-esti businessman"... Clasamentul IFFHS: Steaua, prima din Liga 1. FC Barcelona, lider mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x