Antena Căutare

Debut cu dreptul in preliminariile CE 2012! Romania a batut Italia la Under 19!

Desi cotata cu sansa a doua, nationala Under 19 a Romaniei a invins cu 2-1 pe Italia intr-un meci pentru calificarea in Runda de Elita a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Desi peninsularii au deschis scorul la jumatatea primei reprize, tricolorii mici au revenit spectaculos. Stanescu a egalat in minutul 45, iar Gavra a adus victoria in minutele de prelungire.

Romania se mai afla in grupa cu Italia Suedia si Azerbaidjan, iar biletele pentru urmatoarea runda a preliminariilor le vor lua primele doua clasate si cel mai bun loc trei.

In urmatorul meci, care se va disputa sambata, vom intalni Azerbaidjan, de la ora 16:00. Nationala Under 19 este antrenata de Ovidiu Stinga si Sorin Brindescu.

Echipa Romaniei din meciul cu Italia: Buzbuchi, Nica, Ene (Vastag 71), Cucui, Vatajelu, Tiru, Stanescu (Fl. Matei 74), Gavra, Ionita, Margina, Bumba (Popovici 87)

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

VIDEO! Nadal s-a calificat in sferturi la Tokio... FOTO! Vezi dovada ca Dragomir, Sfaiter si Avram nu au semnat decizia de excludere a Craiovei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x