Antena Căutare

Romania - Finlanda 1-1 » Copil aduce primul punct, dupa 3-1 cu Heliovaara

Jucatorul de tenis Marius Copil l-a invins, vineri, pe finlandezul Harri Heliovaara, locul 325 ATP. Scorul general este, in acest moment, 1-1.

UPDATE! Romania a incheiat la egalitate, scor 1-1, prima zi a disputei cu Finlanda.

Victor Crivoi n-a reusit sa-i faca fata lui Jarkko Nieminen decit in primul set, cedat cu 5-7. Nordicul s-a dezlantuit apoi, impunindu-se cu cu 6-1 si 6-2. "Am stiut ca Victor Crivoi va juca foarte solid, de pe fundul terenului, dar sincer sa fiu nu am stiut la ce sa ma astept cu adevarat. A servit bine la inceput, a fost agresiv, dar am fost fericit ca treptat am revenit in meci si am cistigat", a spus Nieminen dupa partida.

In cel de-al doilea meci al zilei, Copil a dat mari emotii, cedind primul set in fata lui Heliovaara, 3-6. Marius a intors insa meciul, adjudecindu-si urmatoarele trei seturi, 6-4, 6-2, 6-4.

Miine, de la ora 15:00, va avea loc si partida de dublu dintre perechile Horia Tecau/Florin Mergea si Jarkko Nieminen/Timo Nieminen.

sursa: GSP

Victorie in preliminariile CE: Nationala feminina de volei a invins Portugalia ... Helmuth Duckadam, cu ochii in lacrimi: "E momentul ca si Romania sa-si faca datoria fata de mine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x