Antena Căutare

Decesul patronului echipei Leicester City, CONFIRMAT! Cum a scăpat la mustață antrenorul Claude Puel

Decesul patronului echipei Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, a fost confirmat, după ce elicopterul în care se afla acesta s-a prăbușit și a luat foc sâmbătă seară în apropiere de stadionul King Power al acestei echipe. Tehnicianul Claude Puel a scăpat datorită unei decizii de ultimo moment.

Decesul patronului echipei Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, a fost confirmat, după ce elicopterul în care se afla acesta s-a prăbușit și a luat foc sâmbătă seară în apropiere de stadionul King Power al acestei echipe. Tehnicianul Claude Puel ar fi trebuit să se afle și el la bordul elicopterului, dar a scăpat datorită unei decizii de ultimo moment.

Elicopterul îl avea la bord pe patronul clubului de fotbal, Vichai Srivaddhanaprabha, alături de alte patru persoane. Nimeni nu a supravieţuit, a transmis clubul britanic de fotbal, la peste 24 de ore la incident, potrivit digi24.ro.

La stadionul King Power va fi deschis o carte de condoleanţe pentru familiile celor care au pierit în tragicul accident.

Anunțul privind moartea patronului a fost postat duminică seara pe pagina de Facebook a clubului.

În mass media din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a apărut informaţia că tehnicianul Claude Puel s-ar fi aflat şi el la bord, alături de soţia Corinne. Cei doi voiau să ajungă rapid la Londra, destinaţia patronului fostei campioane din Premier League. Puel ar fi renunţat în ultimul moment să plece, decizând să meargă întâi la spitalul din Leicester pentru a vedea care e starea lui Amartey. Fundaşul dreapta s-a accidentat grav în partida cu West Ham, scor 1-1. El a suferit o accidentare cumplică contra „ciocănarilor”, iar managerul a vrut să fie aproape de el, pentru a-i ridica moralul.

Omul de afaceri thailandez Vichai Srivaddhanaprabha era un apropiat al familiei regale britanice. Era patronul unui imperiu de magazine duty-free, ce i-a adus o avere estimată de Forbes la aproape 5 miliarde de dolari. A cumpărat clubul Leicester în 2010 şi era foarte iubit de suporteri.

La 45 de minute după fluierul de final al partidei cu West Ham, elicopterul - cu patronul lui Leicester la bord - a decolat de pe gazon, aşa cum se întâmpla după fiecare meci de acasă al echipei din Premier League. Doar că de data aceasta, pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor, potrivit martorilor.

„Tot ce am văzut a fost elicopterul rotindu-se deasupra terenului de fotbal, ca şi cum nu ar fi fost controlat şi apoi am văzut cum se izbeşte de pământ şi izbucbneşte în flăcări. A fost îngrozitor”, a relatat un martor ocular.

Alţi suporteri care au fost de faţă au intrat în stare de şoc: „Am crezut că a fost o zi minunată, ştiţi, şi s-a sfârşit probabil ca cea mai neagră zi din istoria clubului de fotbal Leicester City”.

Cu Vichai Sivadanaprahpa patron, Leicester City a uimit lumea fotbalului în urmă cu doi ani, când a câştigat campionatul Angliei, deşi la începutul sezonului era văzută drept o candidată la retrogradare.

„Au creat o structură, au avut un plan, un viitor, tot ce ţine de asta. Sunt sufletul echipei de fotbal Leicester City, dacă nu ar fi fost ei, nimic nu ar fi fost posibil în ultimii ani. Câştigarea Premier League şi a ligii secunde, nimic nu ar fi fost posibil” , a spus un fan.

„Vichai a împlinit 60 de ani anul trecut. A plătit pentru ca 60 de oameni să îşi înnoiască abonamentele. Mi-a cumpărat hanoracul ăsta şi mi-a dat tricouri şi geci. E foarte trist. Iar o să încep să plâng. Îmi pare rău!”, a spus un suporter.

În mai 2017, omul de afaceri a cumpărat şi un club de fotbal din liga a doua din Belgia.

Fotbalul românesc este din nou în DOLIU! Lazăr Ciucu, arbitru în meciurile Dinamo-Steaua, s-a stins din viață!... Un fost fotbalist din Liga 1 a ajuns de pe culmile succesului, direct după gratii: “E un caz pierdut, a ajuns un alcooli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x