Decizie fără precedent la Real Madrid! Vedetele din vestiar l-au dat afară: "Nu ne place de tine"

Real Madrid a câştigat titlul în Spania şi Liga Campionilor, dar lucrurile sunt departe de a fi în regulă pe Santiago Bernabeu. Încă planează incertitudinea în cazul lui Cristiano Ronaldo şi, mai nou, a izbucnit un alt scandal, care s-a lăsat cu un nume greu dat afară din club.

Florentino Perez a decis să-l demită pe Jesus Olmo, şeful stafului medical de la Real, după ce mai multe vedete s-au plâns de tratamentele neinspirate pe care acesta le foloseşte.

Adus la echipă în 2013, Olmo n-a putut să facă "minuni" cu niciun accidentat, ba chiar unii dintre fotbalişti l-au acuzat că a greşit indicaţiile şi leziunile s-au rezolvat după foarte mult timp. "Nu ne place de tine, foloseşti metode care nu dau rezultate", i-ar fi spus jucătorii lui Olmo.

Ruptura totală a venit în momentul în care Sergio Ramos, Benzema şi Ronaldo au preferat să se trateze cu alţi doctori din afara clubului, în loc să se lase pe mâinile lui Olmo.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri