Denis Alibec, atacantul ”Un gol pe sezon”, a călcat din nou pe bec! Ce a făcut fotbalistul la antrenamente și decizia radicală a lui Becali

 

Zilele lui Denis Alibec în echipa celor de la FCSB sunt numărate. Unul dintre cei mai talentați jucători din ultimii ani ai fotbalului românesc a comis-o din nou, iar Gigi Becali a spus clar că echipa lui Dică nu se va mai baza pe jucătorul pentru care a plătit peste 2 milioane.

Dărămat după Astra - CFR Cluj 0-2, meci care a trimis în mare proporție titlul în Ardeal, Gigi Becali a anunțat deja prima măsură pentru viitorul apropiat: Denis Alibec, OUT de la echipă! Gigi Becali a anunţat că Denis Alibec va pleca la finalul sezonului, după ce a avut un nou derapaj. ”Fanul” numărul 1 al celor de la FCSB a lăsat să se înţeleagă că atacantul a avut o nouă ieşire:

”Ia du-te cu Maserati şi plimbă-te pe câmp! O să vedeţi voi ce a făcut Alibec. E la revedere. Nu mai vreau să zic. Poate ia bani pe el să scăpăm de el. Ăsta ne strică toată echipa. Din cauza lui se strică echipa", a spus Becali.

Astăzi, s-a aflat și ultima ”escapadă comportamentală” a atacantului. Conform digisport, fotbalistul de 27 de ani a făcut din nou scandal la unul dintre antenamentele roş-albaştrilor. Alibec a avut o nouă ieşire nervoasă şi a aruncat cuvinte "grele" în direcţia staff-ului tehnic. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul pentru Gigi Becali, iar soarta lui Alibec a fost pecetluită.

După ce a aflat de ultima ieșire a lui Alibec, Gigi Becali a decis că vârful de 2 milioane nu mai are ce căuta în lotul echipei. Deși FCSB are nevoie de victorie, Alibec nu a făcut deplasarea la Craiova, iar Dică nu se va baza pe serviciile sale nici în ultima etapă, cu Astra.

Denis Alibec traversează cel mai prost moment din carieră. Are un singur gol în prima ligă din România, în 20 de meciuri jucate.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe