Antena Căutare

Dennis Man, pe urmele lui Claudiu Keșeru ? Diamantul lui Gigi Becali, dorit de o echipă cu tradiție în transferurile de români

Ajutat de regula jucătorului U21 impusă de FRF, puștiul celor de la FCSB, Dennis Man, a ajuns în acest sezon de Liga 1 unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Nicolae Dică. În scurt timp, jucătorul de 19 ani a intrat și în atenția echipelor cu bani din Europa.

Mai mulți scouteri veniți la Derby de România, FCSB - Dinamo, l-au remarcat pe mijlocașul celor de la FCSB, cel care a stat la originea golului marcat de Marko Momcilovici în prima repriză.

Astăzi, publicația bulgară Top Sport scrie că jucătorul vicecampioanei României este dorit de granzii de peste Dunăre, Ludogoreț Razgrad.

"Campioana Bulgariei, Ludogoreț, are în plan să cumpere cele mai tinere speranțe ale Europei. Astfel, bulgarii vor să îl transfere pe unul dintre cele mai mari talente din Europa - Dennis Man de la FCSB", scrie sursa citata.

Dennis Man, jucătorul căruia Gigi Becali i-a pus o clauză de 50 de milioane de Euro, are un sezon excelent: 15 meciuri, 4 goluri și 3 pase de gol!

În ultimii ani, la Ludogoreț joacă și au mai jucat alți doi foști steliști, Claudiu Keșeru și Andrei Prepeliță.

Anunț trist pentru fanii fotbalului spectacol! ”Magicianul” Sânmărtean se retrage din activitate: ”Mi-e dor de fotbal, d... Una caldă, alta rece din China! Marius Copil, în ”optimi” la Shenzhen. Sorana Cîrstea, eliminată în turul II la Wuhan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x