Antena Căutare

Deschamps critica atitudinea jucatorilor din prezent: "Pe vremea mea ridicam mana ca sa vorbim"

Antrenorul lui Marseille a dorit sa confirme spusele selectionerului Laurent Blanc, cel care spusese ca jucatorilor din ziua de azi le lipsesc valorile si disciplina.

Didier Deschamps si Laurent Blanc sunt doi dintre cei mai in voga antrenor in Franta. Daca libero-ul a castigat titlul cu Bordeaux in 2009, mijlocasul la acoperire a adus acelasi trofeu pe Stade Velodrome un an mai tarziu.

Cei doi fosti coechipieri de la OM mai au un lucru in comun. Nu sunt de acord cu atitudinea jucatorilor din ziua de astazi. Daca Blanc a spus ca acestora le lipsesc valorile si disciplina, Deschamps a continuat critica la adresa fotbalistilor din prezent.

„Mentalitatile au evoluat. Intr-un fotbal unde notorietatea atinge cote alarmante, aspectul financiar e foarte important. Gestionarea resurselor umane e dificila intr-un asemenea context. Se creeaza decalaje intre jucatori, chiar daca toti au acelasi interes: sa castige echipa. Pe vremea mea, ca sa vorbesc in vestiar trebuia sa ridic mana. Acum eu ca antrenor, daca imi greseste vreun jucator trebuie sa il iert o data sau de doua ori, abia daca nu reactioneaza dupa avertismente pot sa il sanctionez."

Foto:Hepta

VIDEO! Porumboiu negociaza cu Copos pentru a prelua Rapidul... Hirvonen, la Citroen din 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x