Antena Căutare

Ciclistul Lance Armstrong vrea sa concureze din nou, desi a fost suspendat pe viata

Chiar daca a fost suspendat pe viata, Lance Armstrong anunta ca vrea sa concureze din nou! Armostrong a marturisit in interviul acordat lui Oprah si care a fost cea mai mare umilinta a sa de dupa suspendare.

“Daca ma intrebati daca vreau sa concurez din nou, raspunsul este: ‘La naiba, da!’ Sunt un competitor. Asta am facut toata viata. Iubesc sa ma antrenez, iubesc sa concurez, iubesc sa trec linia de sosire”, a declarat Armstrong, in timpul interviului cu Oprah.

Dupa ce a recunoscut ca s-a dopat, totul s-a prabusit in jurul lui Lance Armostrong. Ciclistului i-au fost retrase cele sapte titluri castigate in Turul Frantei, a fost suspendat pe viata si contractele de publicitate au fost intrerupte. Dar cel mai umilitor a fost pentru Armstrong atunci cand a fost fortat sa renunte la fundatia pe care a creat-o, Livestrong.

“ Prima, mi s-a spus sa plec din functia de presedinte, dar sa raman la conducere. Asta nu a fost de ajuns. Nu a fost de ajuns pentru lume, pentru suporteri. Peste cateva saptamani, a venit urmatorul telefon si mi s-a spus ca trebuie sa renunt”, a spus, plin de regret, Lance Armstrong.

sursa foto: vibe.com

VIDEO+FOTO! Ea este Joana Prado, sotia lui Vitor Belfort! Incantati de cunostinta?... Iese la iveala trecutul pacatos al lui Mutu: "Se droga in Italia si o batea pe Alexandra Dinu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x