Antena Căutare

Dezvăluiri-ȘOC la echipa națională de fotbal a României: ”Selecționerul mă forța să DOPEZ jucătorii!” Un fotbalist a cerut o substanță interzisă.

Scandal de proporții izbucnit în fotbalul românesc! Fostul medic al echipei naționale de fotbal a făcut afirmații șocante despre modul în care un fost selecționer activa în cadrul lotului.

Într-un interviu acordat azi celor de la Gazeta Sporturilor, Pompiliu Popescu, fostul medic al primei reprezentative, povesteşte că un selecţioner i-a cerut să le dea fotbaliştilor ceva interzis, care să-i facă mai buni. Un fotbalist a cerut şi el o substanţă-minune, cu un gest de tip obişnuit să-şi înţepe venele!

”Da, am fost forțat! Nu am cedat niciodată pentru că mi-am dat seama dintotdeauna ce înseamnă dopingul. Am vrut să apăr și jucătorii și să mă apăr și pe mine din punct de vedere juridic și al reputației.

Dacă recurgi la doping nu ești medic! Ca medic, ar trebui să ai o conștiință care să te oprească, deși ai în mână niște posibilități, tentații. Ai viața omului în răspunderea ta! Nu poți să dai viața lui la schimb pentru anumite interese de moment! Dacă ar fi pe moarte Burleanu, viața lui ar depinde de intervenția mea, aș face totul să-l ajut.”

Întrebat despre persoana care i-a cerut să-i dopeze pe fotbalişti, Pompiliu Popescu a spus: "Da, un antrenor. Permiteți-mi să nu-i dau numele. Nu încă! Și am mai fost forțat și de un jucător. Venea şi-mi întindea...(Face semn cu braţul întins pentru injecţie, gata de înţepat venele)", a spus Popescu pentru Gazetă.

Pompiliu Popescu n-a dat nume, dar selecţionerii cu care a colaborat la echipa naţională sunt Emerich Ienei, Gheorghe Constantin, Mircea Rădulescu, Cornel Dinu, Anghel Iordănescu, Victor Pițurcă, Laszlo Boloni, Gică Hagi şi Răzvan Lucescu.

Final de 2017 trist în lumea fotbalului mondial! S-a retras ”fotbalistul lui Isus”, ultimul ”om” care a câștigat Balonu... ULTIMA ORĂ! Primul jucător plecat în mod oficial de la FCSB în această iarnă: ”Steaua a fost un vis devenit realitate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x