Antena Căutare

Dica si Neaga, dati afara de la CS Mioveni dupa ce au refacut vestiarele din banii lor

Adrian Neaga si Nicolae Dica nu au avut un sfarsit de an 2011 prea bun. Cei doi fosti stelisti au fost dati afara de la CS Mioveni, informeaza Mediafax.

Supararea celor doi este cu atat mai mare cu cat ei au contribuit cu banii lor la refacerea vestiarelor de la stadionul din Stefanesti, acolo unde galben-verzii se antreneaza.


„Eu unul pot spune ca sunt dezamagit de modul cum s-au comportat anumite persoane la Mioveni, avand in vedere faptul ca, la inceput, eu nu luasem nici un ban de la club, dar in schimb am scos bani de la mine din buzunare ca sa facem vestiarele de unde ne antrenam", a declarat Nicolae Dica.

Atat el cat si fostul sau coechipier de la Mioveni, Adrian Neaga, au contribuit cu banii lor la cateva saptamani dupa ce au semnat cu Mioveniul la refacerea vestiarelor stadionului de la Stefanesti, intr-un moment in care nu luasera nici un salariu de la echipa.

Cei doi au cumparat mobilier nou, instalatii sanitare pentru sala de refacere, dus si baie, au marit incaperea unde ei si coechipierii se schimbau si au angajat o firma pentru a pune gresie si faianta si a vopsi vestiarul. Neaga si Dica nu au avut pretentia de a recupera banii de la club. La cinci luni distanta conducerea CS Mioveni le-a reziliat contractele.

Neaga cat si Dica au jucat in majoritatea meciurilor Mioveniului din campionat, insa doar ultimul a reusit sa marcheze un gol, din penalty la Chiajna, tot lui incredintandu-i-se si banderola de capitan.

Acum, dupa 18 etape, Dica crede ca sansele fostei sale echipe de a se sala sunt aproape nule.

„Sansele de salvare ale Mioveniului sunt minime, dar in fotbal niciodata nu se stie. Eu le doresc bafta multa si sa realizeze ceeea ce si-au propus pentru urmatoarele 6 luni. Cat am stat acolo, daca echipa nu a avut realizari, nici eu nu am avut realizari", crede fotbalistul.

foto: gsp.ro

VIDEO! Bataie crunta intre fani si politie in Chile... AS: Marcelo Bielsa il va inlocui pe Guardiola la FC Barcelona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x