Antena Căutare

Dinamo ar putea castiga meciul cu Vaslui la masa verde din cauza ca Marius Constantin nu a avut drept de joc

Adus la solicitarea expresa a lui Hizo, Marius Constantin a disparut subit din echipa Vasluiului dupa doar un meci, 3-1 cu Dinamo. Stoperul de 27 de ani n-a mai prins lotul in ultimele 4 confruntari, 3 de Liga 1 si una de Cupa, desi galben-verzii s-au confruntat cu mari probleme in aparare.

Motivul? Chiar daca Marius a fost legitimat la LPF, el n-a mai fost folosit in urma unui fax primit de la UEFA. Acolo se specifica foarte clar faptul ca gruparea moldava nu poate transfera jucatori liberi de contract, cum devenise Constantin in urma ruperii acordului cu Rapid, ci doar fotbalisti aflati la final de contract! O nuanta pe care sefii Vasluiului n-o luasera in calcul, dar care ii putea costa victoria contra "ciinilor". Cum acestia n-au depus contestatie in maximum 48 de ore dupa partida directa, cele 3 puncte ar putea ramane in vistieria lui Wesley si compania.

In aceeasi situatie cu Marius se mai gasesc 3 tinte ale vasluienilor, pe care oficialii clubului ii anuntasera la inceputul lunii septembrie deja "rezolvati": portarul Zappino (ex-Varese), fundasul Ozeia (ex-Pacos Ferreira) si mijlocasul Stanciu (ex-Alba Iulia).

"Dupa meciul cu Dinamo, FIFA ne-a anuntat ca putem transfera jucatori abia in iarna, dar in cazul lui Marius e vorba de o interpretare gresita. Am facut deja demersuri si pana la meciul cu Steaua speram sa rezolvam problema"
Constantin Zotta, presedinte FC Vaslui

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

U Cluj a vandut deja 13.000 de bilete pentru meciul de inaugurare al Cluj Arena... Ponor ne da emotii: dupa antrenamentul de marti, gimnasta a plecat cu o punga de gheata la picior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x